Singles náramky a náhrdelníky Hany Koi

Singles náramky a náhrdelníky Hany Koi

10. března 2016, šperky, Hany Koi, kolekce Singles, náhrdelníky, náramky, náušnice, prstýnky

Sponzorované odkazy

Šperky jsou nejen krásným doplňkem každého outfitu, ale také by měly vyjadřovat naši jedinečnost a osobitost. Přesně takové jsou šperky Hany Koi, jejichž velkým bonusem je také to, že si zakládají na ekologické výrobě.

Hany Koi – šperky s nádechem mystiky

Jestliže vám šperky Hany Koi zatím nic neříkají, je na čase se seznámit. Připravuje je pro vás jedna z nejvýraznějších českých šperkařek, která vyniká svým nezaměnitelným stylem a vkusem. Hlavní inspiraci bere v přírodě, která nabízí nevyčerpatelné množství nápadů, což je z designů této značky více než patrné. Spolu s těmito šperky tak můžete objevovat svět čtyř elementárních živlů – ohně, vody, vzduchu a země – a vybrat si ten, který nejlépe odpovídá vaší osobnosti.

Náramky a náhrdelníky Singles

Hany Koi nedávno představila kolekci Singles, která sestávala z prstýnků a náušnic. Nyní k nim přibývají náramky a náhrdelníky, které tak doplní celou sadu. Tentokrát brala tato nápaditá šperkařka inspiraci v mořském světě a jednotlivé kousky kolekce Singles jsou tak zdobeny mušličkami, hvězdicemi, mořskými ježky, lístky a křídly. Tento ústřední motiv není náhodný, ale opírá se o minulost. Už ženy ve starší době kamenné se krášlily šperky z provrtaných mušlí! Vybrat si můžete hned ze dvou různých materiálů – stříbra a zlaceného žlutého zlata. Na ještě vyšší úroveň pak šperky posouvá ruční výroba.

Vytvořte si vlastní styl

Pro ještě větší originalitu a zábavu jednotlivé kousky z kolekce Singles kombinujte mezi sebou. Navěšte na ruku více náramků, přidejte spousty prstýnků, které nemusíte nutně nosit jen u kořene prstu jak je obvyklé, ale rozmístěte je po prstech různě. Vytvoříte tím tak šik a trendy boho look! Nezapomeňte přidat náhrdelník, který může být ozdoben kombinací dvou, pěti či sedmi přívěšků na jemných řetízcích. Kombinace více šperků z kolekce Singles má ještě jednu výhodu – na e-shopu Hanykoi.cz na ně získáte množstevní slevu!

Foto: Hany Koi

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu