Stylovka s Victorií Beckham v DUSNI3

Stylovka s Victorií Beckham v DUSNI3

3. dubna 2016, DUSNI3, Victorie Beckham, dámské sluneční brýle, pilotky, stylové brýle, multibrandový obchod, Dušní 3, vintage, aviator

Sponzorované odkazy

Výjimečné místo, pro výjimečné ženy. Tak to je multibrandový kamenný obchod DUSNI3, který naleznete v našem hlavním městě na adrese Dušní 3. Teď už je vám tedy zcela známo, od čeho je odvozen název této prodejny. Multibrandový butik nabízí výběr třiceti velkých světových značek vysoké úrovně. Nakoupit zde můžete oblečení, obuv, módní doplňky, šperky i parfémy od proslulých módních symbolů, jako například Vivienne Westwood, Marc by Marc Jacobs, Jean Paul Knott, Barbara Rihl, Halston Heritage a spousty dalších.

Sluneční brýle Victoria Beckham

V prodejně na Praze 1 je k dostání i nová kolekce brýlí od Victorie Beckham. Bývalá členka populární skupiny Spice Girls a manželka bývalého fotbalového záložníka Davida Beckhama, je sběratelkou vintage brýlí značek Gucci a Carrera. Všechny brýle z Victoriiny kolekce jsou velice kvalitní. Ručně je zpracovávají v italské dílně Cutler & Gross. Sluneční brýle jsou nepostradatelným doplňkem každé ženy. V nynější době snad mnohem žádanějším, než kdy jindy.

Nová kolekce Victoria Beckham Eyewear

Victoria Beckham si jako jedna z hlavních módních ikon potrpí na styl, který preferuje i u svých slunečních brýlí. Jejím nejoblíbenějším modelem je takzvaný ,,aviator“ neboli pilotky, jež kdysi nosili piloti ve 30. letech minulého století. Pilotky od Victoria Beckham v kolekci Eyewear naleznete také v obchodech DUSNI3. K dostání jsou zde nejen modely s klasickými kouřovými skly, ale i výrazné modely se zrcadlovými skly v barvě modré, oranžové, zlaté a růžové.

Obchod DUSNI3

Prodejna DUSNI3, která je konkrétně tvořena třemi patry, není jen místem pro nakupování. Užít si zde můžete příjemné odpoledne v přítomnosti milého personálu a návštěvníků. Udělejte si zde pohodlí, dejte si kávu a popovídejte si o čemkoli, nejen o módě. Pokud se zapojíte do věrnostního programu DUSNI3 získáte navíc s každičkým nákupem řadu výhod a pozvánky na reprezentativ­ní akce.

Zdroje: DUSNI3

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu