Oliver Goldsmith a jeho tajemství extravagance na míru

Oliver Goldsmith a jeho tajemství extravagance na míru

15. dubna 2016, Oliver Goldsmith, sluneční brýle, ikonické sluneční brýle, extravagantní sluneční brýle, sluneční brýle na míru

Sponzorované odkazy

Oliver Goldsmith patří díky svým extravagantním slunečním brýlím k naprostým ikonám 20. století. Pomáhal chránit oči se stylem takovým hvězdám, jako jsou Grace Kelly, Audrey Hepburn nebo John Lennon. Byl také vůbec prvním, kdo na sluneční brýle začal pohlížet jako na módní doplněk a ne pouze jako na nutnou ochranu očí před sluncem. A přestože byla značka založena už v roce 1926, neztrácí kouzlo dodnes a její designy ohromují stále.

Oliver Goldsmith – průkopník ve světě slunečních brýlí

Nejenže Oliver Goldsmith povznesl sluneční brýle na nepostradatelný doplněk, ale může se pyšnit i řadou dalších prvenství. Například prvními zimními brýlemi. Jeho sluneční brýle se také jako první objevily na stránkách Vogue a byl také vůbec prvním, kdo začal spolupracovat s módními domy a dal tak vzniknout jedinečným kouskům pro módní přehlídky. Brýle s monogramem OG se staly synonymem ke stylu a hvězdám světového formátu.

Extravagance a vintage design

Už na první pohled je jasné, že v modelech značky Oliver Goldsmith budete nepřehlédnutelní. Extravagance je spolu s vintage designem to, co tyto sluneční brýle vystihuje nejlépe. Jejich jedinečnost si můžete užít i vy. Touha po novém zážitku vás může dovést až do prestižní vinohradské optiky Žilka, kde jsou k dostání brýle OG na míru. Všichni milovníci originálních módních doplňků tak mají jedinečnou šanci nosit vskutku unikátní kousek dělaný na míru vašim potřebám. „Oliver Goldsmith vyrábí našim klientům na míru brýle vycházející z původních historických modelů, které se staly ikonami. Všechny předlohy jsou dostupné na webu značky, kde si klient vybírá barvu, velikost, skladbu textury. K dispozici je přibližně 30 modelů, které lze upravit do požadované podoby. Cena se odvíjí podle zvolených parametrů, pohybuje se kolem 1 000 eur za model," říká optik Filip Žilka.

Nechte se unést jedinečností i vy!

Máte obavy, že vám tyto nepřehlédnutelné modely nebudou sedět? Vůbec si s tím nelamte hlavu a dejte na slova toho, kdo jim rozumí nejlépe – Olivera Goldsmitha: „Nevěřím na teorii, že některý typ designu sedí pouze určitým typům obličeje. Život je příliš krátký na to, abychom se zabývali takovými věcmi. Pokud najdete tvar, který se vám líbí, kupte si ho!“

Foto: Oliver Goldsmith

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu