Tajemství trendů módy

Tajemství trendů módy

15. března 2016, dámské šaty, šperky, brož, kožené kabelky

Paní móda je velmi proměnlivá dáma a její módní trendy se střídají někdy skutečně rychle. A tak co bylo IN ještě v zimě, v létě již neplatí, a co platilo na jaře je out již na podzim.

Jak být pořád IN a vědět co právě v módě frčí? A řídit se tím, nebo jít jinou cestou?

Trendy dnešní módy

Nemusíte doslova hltat co se děje v módním světě a na světových molech. A nemusíte kopírovat co je momentálně IN a šik. Můžete si vytvořit zcela originální, vlastní trendy módu podle svého uvážení. Takovou, v níž se budete cítit pohodlně a uvolněně. Stačí jen vědět dámy, co rády nosíte, jaký styl vám sedí a občas mrknout na ty správné e-shopy a stránky s dámskou módou – na sukně, kalhoty, trička, topy, svetříky nebo dámské trendy šaty a inspirovat se v barvách, stylu, střihu, a dát to do kontextu se svojí představou a životním stylem.

Doplněk to jistí

Ke každému outfitu – i tomu osobně vyladěnému, patří vždy malá tečka. Tou tečkou jsou módní doplňky. Co si pod tím představit? Vše co patří k oblečení a doladí celek – boty, kabelka, šála, šátek, nebo šperky. Třeba taková krásná originální brož dnes dokáže udělat s outftem úplné divy. Drobná, malá, romantická, originální – prostě každá brož, která se vám líbí a ladí s vámi, ta je ta pravá.

Tečkou je kabelka

Tečkou každého správného oblečení je pak vždycky něco do ruky – psaníčko, kabelka, batůžek, batoh, kabela – podle toho o jaký styl se jedná a na jakou příležitost se oblékáte. A taková kvalitní kožená kabelka může váš outfit do města zcela proměnit a změnit jej v něco netradičního a velmi elegantního.

Tak se módy a jejích zvratů nebojte a vytvořte si vlastní trendy módu dle svého uvážení a úsudku. Budete módně neotřelá a originální. A to se cení.

Zdroj foto: Trendovo.cz; Sperky.in; Milujemekabelky.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu