L:A BRUKET z Nordicday.cz - ideální začátek jara pro tvou pleť

L:A BRUKET z Nordicday.cz - ideální začátek jara pro tvou pleť

5. dubna 2016, L:A BRUKET, Nordicday.cz, péče, pleť, krása, pokožka

Sponzorované odkazy

Vaše pleť celou zimu trpí rychlým střídáním teplot, studenému větru, ale i sluníčku. Letošní zima nebyla příliš dlouhá, jenže o co byla kratší, o to byla mrazivější! Po třeskutých mrazech věnujte své pleti maximální péči. Zkuste sáhnout po luxusní švédské kosmetice L:A BRUKET z dílny Nordicday.cz. Je čas na jarní detox pleti!

Za vznikem švédské kosmetiky L.A. BRUKET stojí Monica Kylén, která se původně živila výrobou keramikyZa vznikem švédské kosmetiky L.A. BRUKET stojí Monica Kylén, která se původně živila výrobou keramiky

E-shop Nordicday.cz

V nabídce internetového obchodu Nordicday.cz najdete nejenom designové novinky z celé Skandinávie, ale rovněž produkty pro krásu a zdraví. Zcela jistě vaší pozornosti neunikne švédská kosmetika té nejlepší kvality L.A BRUKET. Tato značka, na severu velice rozšířená, se pyšní nálepkou čistě přírodních surovin, ze kterých jsou všechny její výrobky. Vybírat můžete z mýdel, solí a peelingů z mořských řas. Kosmetika zahrnuje také vonné svíčky. Díky designovým obalům tato kosmetika poslouží i jako vkusný doplněk koupelny.

Organická kosmetika L:A BRUKET se vyrábí v lázeňském městě Varberg.Organická kosmetika L:A BRUKET se vyrábí v lázeňském městě Varberg.

L:A BRUKET

S organickou kosmetika L:A BRUKET okusíte na vlastní kůži sílu krásu severské přírody. Základní surovinou výrobků jsou mořské řasy, dále je to pomerančový olej, citrónová tráva, eukalyptus, levandule a další přísady.

Pravidelným používáním přírodní kosmetiky docílíte zdravější, zářivější pokožky.Pravidelným používáním přírodní kosmetiky docílíte zdravější, zářivější pokožky.

Vaši pokožku můžete hýčkat léčivým tělovým mlékem s esenciálními oleji z vavřínových listů, cedrového dřeva a bergamotu, které je vhodné pro potřeby mastné pokožky. Zamilujte si jeho kořeněnou vůni a navíc mix těchto esenciálních olejů má čistící a bakterioální účinky. Vaši pokožku – po zimě unavenou – vzpruží a dodá jí novou energii. Přidaný kokosový olej s máslem pokožce zajišťuje dlouhodobou hydrataci a výživu.

Tělové mléko s vavřínem 250 ml zakoupíte za 759 Kč.Tělové mléko s vavřínem 250 ml zakoupíte za 759 Kč.

S nadcházejícím teplejším počasím je potřeba věnovat zvýšenou pozornost také nohám. Sáhněte po organickém tělovém peelingu s esenciálními oleji z majoránky a eukalyptu. Vaše nohy budou krásně jemné, odpočaté a osvěžené. A již je nemusíte skrývat!

Tělový peeling s majoránkou a eukalyptem 350 gr pořídíte za 939 Kč.Tělový peeling s majoránkou a eukalyptem 350 gr pořídíte za 939 Kč.

Zdravě vypadající pleti docílíte pravidelným používáním jojobového oleje. Tento přírodní olej je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Také v boji proti akné je prima vhodným pomocníkem. Zkuste ho doporučit i své drahé polovičce. Zcela jistě si ho zamiluje díky zklidňujícím účinku, který olej přinese po holení. A dá stopku nechtěnému zarudnutí pokožky!

Jobobový olej ve skleněné lavičce s kapátkem 30 ml.Jobobový olej ve skleněné lavičce s kapátkem 30 ml.

Svůj pobyt koupelně si nezapomeňte zpříjemnit – s již zmiňovanými- designovými svíčkami z dílny L:A BRUKET. Svíčky namísto vosku jsou vyrobené z organického sójového oleje. Každá ze svíček překvapí omamnou vůní tabáku, cedrového dřeva, zemitým tónem sladkého pižma, citrónu a jasmínu. Svoji vonnou konzistencí provoní zejména letní noci. Obal je vyroben z ručně foukaného skla v hnědém tónu. Součástí svíčky je dřevěné víčko s vyřezaným logem.

Luxusní svíčku dodávanou v papírové krabičce a celofánu zakoupíte za 1 224 Kč.Luxusní svíčku dodávanou v papírové krabičce a celofánu zakoupíte za 1 224 Kč.

Dopřejte vaší pokožce luxusní péči s touto vysoce kvalitní švédskou kosmetikou, po které bude nádherně jemná a provoněná.

Uvedené výrobky a mnohé další zakoupíte přes e-shop Nordicday.cz.

Foto: L:A BRUKET

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii jaro, kosmetika, parfémy a vůně, vlasová i tělová a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu