Buď svá a měj svůj lookbook - s Kateřinou Geislerovou

Buď svá a měj svůj lookbook - s Kateřinou Geislerovou

9. dubna 2016, Femme Fatale, originální, jaro a léto 2016, žena, lookbook

Sponzorované odkazy

Nová kolekce známé návrhářky Kateřiny Geislerové pro jaro/léto 2016, vysunuje do popředí zájmu obraz cílevědomé ženy se všemi jejími přáními a skrytými touhami.

Kateřina Geislerová

Kateřina Geislerová se narodila v roce 1974 v Praze. Ke kariéře módní návrhářky se definitivně rozhodla během svých vysokoškolských studiích. A kde jinde než v ikonickém módním městě – v Paříži. Na talentovanou Geislerovou úspěch dlouho nečekal. Již v roce 2002 uspořádala svoji první přehlídku přímo v centru Paříže, kterou odstartovala svoji kariéru. Vzápětí otevřela vlastní butik a navrhla svoji vlastní módní značku. V současnosti návrhářka žije a pracuje právě v Paříži. K nám zavítá pouze při zvláštní příležitosti jako bylo nyní představení nové kolekce pro jaro a léto 2016.

Kolekce jaro/léto 2016

Nová kolekce je má tři části. V každé naleznete odlišné materiály i barvy. Návrhářka se inspirovala mateřstvím a výchovou svého dítěte. Právě narození syna mělo na její tvorbu výrazný vliv. Pomineme-li odlišný materiál a barvu jednotlivých kousků, ve všech modelech se snoubí ženskost, elegance, šarm a prim hraje neotřelost.

Odvážná…

První část kolekce je určena pro odvážnou ženu. Můžete vybírat z různých délek, vrstvení látek, řasení a rafinovaných průstřihů. V dámském kostýmu asymetrického střihu budete elegantní a zároveň z vás bude vyzařovat jistá nedbalost a extravagance.

Protiklady…

Ve druhé části je dán zřetel na kontrast bílé a černé barvy**. V modelech se budete cítit pohodlně a oceníte je po praktické stránce – volné střihy košilí a kabátů si vás záskají. Jako protipól jsou zde vypasované šaty a elegantní vesty. Také oceníte multifunkční kabáty či topy s odnímatelnými rukávy.

Jemnost

Ve třetí, poslední, části se zamilujete do něžných pudrových odstínů, které postupně přecházejí do sytějších barev. Obdivovat můžete hedvábné a saténové modely. Kabátky a vesty lehce připomínají domácí župany, čímž vyvolávají pocit ležérnosti a pohodlí. V neposlední řadě jsou zde zajímavě řasené dlouhé šaty ve smaragdově zelené a rudé barvě. Právě sytě červená je oblíbená barva návrhářky.

Foto: Kateřina Geislerová

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu