Co má společného Puma a Superman? Kolekci pro děti!

Co má společného Puma a Superman? Kolekci pro děti!

12. dubna 2016, Puma, Superman, kolekce pro děti, tenisky, Suede, Carson Runner, Cabana Racer, dívčí oblečení, klučičí oblečení, Superbaby, kolekce pro nejmenší, design, komiks, A3 Sport, Sportisimo

Sponzorované odkazy

Německou společnost Puma netřeba nikomu sáhodlouze představovat. Každý z nás ví, že se jedná o značku specializující se na výrobu sportovního oblečení. Firma nejen navrhuje obuv, oděvy a doplňky, ale také je vyvíjí, propaguje a prodává. Značka existuje již více než 65 let a za tu dobu se ji podařilo dostat do podvědomí obyčejných lidí, ale také se stala denním chlebem pro ty nejlepší sportovce na planetě. Puma se nespecializuje jen na jeden jediný sport. V merku má produkty vhodné pro fotbal, fitness, golf a dokonce i motosport. Spolupracuje také s návrháři světových jmen, jako jsou například Alexander McQueen či Mihara Yasuhiro. 

Super-hrdina Superman

Nyní se značka Puma spojila s největším světovým producentem filmových děl Warner Bros Entertainment a vznikla speciální kolekce pro děti, která je inspirována oblíbeným super hrdinou – Supermanem. Tato komiksová postava spatřila světlo světa v roce 1938 a ihned si získala srdce mnoha dětí i dospělých. O deset let později, tedy roku 1948, se Superman představil i ve filmovém seriálu a od té doby se již několikrát vrátil na plátna kin v podobě celovečerního filmu. Nejnovější film má název Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a v českých kinech měl premiéru 24.03.2016.

Puma kolekce pro děti

Hlavním trhákem v Puma kolekci pro děti jsou klasické modely tenisek ve všech dětských velikostech. Jejich design je inspirovaný barvami na Supermanově plášti a patu zdobí charakteristické logo ,,S". Vybírat budete moci z modelů tenisek Suede, Carson Runner a Cabana Racer. Všechny z modelů jsou dostupné jak pro holky, tak i pro kluky od 2 do 12 let. Boty se supermanovskou grafikou mají dokonce i vložky se znakem onoho super hrdiny.

Vytvořte hravý a veselý outfit

Součástí kolekce je i oblečení a batoh, který se hodí jak pro holky, tak i kluky. S novou dětskou kolekcí Puma můžete tedy vytvořit celistvý outfit. Klučičí oblečení má potisky létajícího Supermana v jeho plášti specifických barev červené, žluté a modré. Dívky se mohou těšit z, pro ně typických, růžových, šedých a červených barev. Puma myslela i na ty nejmenší a vytvořila kolekci Puma Superbaby, která obsahuje též hravé a veselé kousky.

Supermanovské produkty od značky Puma naleznete ve vybraných prodejnách A3 Sport a Sportisimo. Nakupovat lze v kamenných obchodech i na internetu. K dostání bude kolekce samozřejmě i na e-shopu značky Puma.

Zdroje: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu