Jarní detox šatníků s Petrou Balvínovou

Jarní detox šatníků s Petrou Balvínovou

3. května 2016, Petra Balvínová, Tiqe, detox, jarní detox, jaro 2016, jarní outfit, móda jaro 2016

Sponzorované odkazy

Také se nemůžete dočkat, až zahrabete kabáty a tlusté svetry hluboko do skříně a konečně se na řadu dostanou vzdušné jarní modely v současných trendy tónech? Věřme, že se tato chvíle už nezadržitelně blíží. Zatím můžeme pokračovat v nabírání inspirace fashion stylu, třeba u Petry Balvínové a její značky TIQE, v jejímž lookbooku pro novou sezónu září charismatická modelka a violoncellistka Terezie Kovalová.

Jarní detox šatníku

Petra Balvínová přichází pro jaro a léto 2016 s myšlenkou detoxu dámských šatníků, které oživila o spoustu sofistikovaných modelů z nové kolekce. Jestliže je vaším cílem skloubit důmyslnou eleganci i pohodlí, pak jste na správné adrese. Modely z této kolekce jsou nejen vysoce nositelné, ale zároveň vynikají perfektním zpracováním a kvalitními materiály, mezi kterými nechybí perforovaná koženka na viskózovém podkladu, vzdušná síťovina, jemné žoržety či klasické úplety podložené hedvábnými spodničkami.

Outfit na den i noc

Mezi věcmi, které Petra Balvínová umí dokonale, vyniká schopnost vytvářet modely, které lze bez problémů obléct k teniskám na všední den a stejně tak i k vysokým podpatkům na večer. Dokonale ovládá také perfektní střihy, které lichotí ženské siluetě, ale zároveň zvládnou zakrýt drobné nedostatky.

Jarní móda v tónech bílé i korálové

Mezi barvami, které Petra Balvínová pro novou sezónu jaro/léto 2016 ve své kolekci zvolila, nechybí jemná bílá, trendy sytá korálová ani klasická černá. Zároveň se můžete těšit na hravé proužky a chybět nemůže ani hit sezóny denim. Všechny barvy jsou mezi sebou volně kombinovatelné a z jednotlivých kousků tak můžete sestavit mnoho různých modelů.

Oblékněte overaly i volné košile

Stejně jako mnoho jiných návrhářů se i Petra Balvínová zamilovala do slušivých overalů, pohodlných parek a vzorovaných ponč. V kolekci nechybí ani volné košile a topy, které tak korespondují s nejnovějšími módními tendencemi. Všechny modely spojuje volný a čistý styl protknutý důmyslnými detaily, které je činí neobyčejnými a originálními.

Foto: Petra Balvínová

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu