Buď za hvězdu: Pořiď si Nike Tech Knit!

Buď za hvězdu: Pořiď si Nike Tech Knit!

25. dubna 2016, Nike Tech Knit, Maria Šarapovová, Lebron James, Alex Morgan, sportovní oblečení, Nike, speciální úprava

Sponzorované odkazy

Nová kolekce značky Nike Tech Knit spojuje sportovce a technologii. Jejím cílem je vžít se do života sportovců a poskytnout vám tak dokonalý komfort v každých podmínkách. Nike vzalo na vědomí, že sportování venku s sebou přináší rozmary počasí a modely tomu dokonale uzpůsobilo. Tvářemi této kolekce se staly takové sportovní ikony jako Maria Šarapovová, Alex Morgan nebo Lebron James.

Pokud rádi sportujete venku na čerstvém vzduchu, zřejmě to znáte – jednou je teplo, jindy zima, rychle se zapotíte, aby vám za chvíli bylo opět chladno. V kolekci Nike Tech Knit tedy najdete oblečení, které vás nejen udrží v teple a bude prodyšné, ale zároveň se pyšní dokonale stylovým vzhledem. Nemusíte být však sportovec, abyste modely z kolekce využili. Hodit se budou i pro jakýkoliv pohyb venku, kdy si přejete zůstat v teple.

Speciální úprava z rukou profesionálů

Aby oblečení dokonale zvládalo termoregulaci, byla k jeho výrobě povolána řada profesionálů. Na kolekci se tak podíleli specialisté na přízi, počítačoví programátoři i technici pletacích strojů. Designéři se při práci zase řídili potřebami profesionálních i amatérských sportovců. Díky tomu vznikla kolekce plná funkčních i skvěle vypadajících kousků, ve kterých bude každý váš den dokonale pohodlný.

Nike Tech Knit od hlavy až k patě

Kolekce Nike Tech Knit vás od hlavy až k patě oblékne do stylového a komfortního oblečení. Základní vrstvou je tričko, které využijete pro jakoukoliv aktivitu. Maximální pohodlí pro nošení zajišťuje minimum švů a strečový materiál, díky síťovině se můžete těšit i na nezbytnou prodyšnost. Vaše nohy v teple udrží speciální kalhoty, při jejichž vývoji si dalo Nike opravdu záležet. Sledovali teplotní mapy, díky nimž zjistili, na která místa je potřeba použít více vrstev a která naopak vyžadují ventilaci. Kolekci pak završuje bunda proti větru Nike Tech Knit Windrunner. Ta se hodí nejen na běhání, ale i na běžné venkovní procházky, v teple vás udrží kdekoliv. Při sportování na ní oceníte zóny s lepší ventilací a flexibilitou pro pohyb. Jednotlivé kousky kolekce si můžete pořídit na Nike.com nebo v kamenných obchodech této značky.

Foto: Nike

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu