Buď kompletně šik s Complexity!

Buď kompletně šik s Complexity!

26. dubna 2016, sada šperků, lovemusic, český výrobek, designérka Hanka Kubínová, ocelové šperky, Complexity, náramek, náušnice, náhrdelník, Sakura, Origami, Reflexion, Circles, Linear, Japonsko

Sponzorované odkazy

Už je tu zase ,,značka tvého srdce“ lovemusic. Právě v tuto chvíli na jejím e-shopu či v showroomu v Brně můžete zakoupit kolekci originálních šperků. Všechny kousky jsou skutečně speciální a jsou vyvinuty tak, aby ušetřily nejen po ránu všem ženám práci. Pomocí unikátních šperků se z vás jednoduše stanou divy, jelikož sluší každému.

České šperky od české designérky

Sada ocelových šperků Complexity pochází z dílny české návrhářky. Všechny šperky, které prodává značka Lovemusic jsou vyráběné v České republice. Designérka Hanka Kubínová si pro všechny parádnice připravila šperky s nejrůznějšími motivy. V kolekci naleznete celé sady nebo jednotlivé kousky, které lze jakkoli kombinovat, podle své osobnosti či aktuální nálady.

Náramek, náušnice, náhrdelník

Šperkařské sady z dílny Hanky Kubínové se skládají z těch nejklasičtějších kousků, kterými jsou náramek, náušnice a náhrdelník. Vybírat můžete ze sad s názvy Circles, Linear, Origami, Reflexion a Sakura. Každé z pojmenování by vám mělo alespoň trochu přiblížit, v jakém duchu se jednotlivé šperky nesou.

Jednotlivé šperkařské sady

Sada Circles je tvořena jednoduchými kruhy, které jsou poskládané v náhrdelníku horizontálně a náušnicích vertikálně od největších po nejmenší. Sada Linear je také geometrického rázu a je sestavena z trojúhelníků různých velikostí, které spolu splývají. Můžete vyzkoušet, kolik jich na svém náhrdelníku spočítáte.

Název sady Origami vám správně napovídá, že se bude jednat o šperky připomínající japonské skládání z papíru. Reflexion se zase navrací ke geometrizaci, ale dává ji trochu jiný rozměr. A jako poslední sada Sakura. Taktéž podle výstižného jména je možné vyčíst, že se šperky budou chtít připodobnit krásným květům asijského stromu.

Lovemusic TV – ocelová kolekce Complexity

Mohli jsme si povšimnout, že designérka čerpá inspiraci v asijských kulturách a možná právě to dělá její kolekci tak jedinečnou. Více se dozvíte také z krátkého spotu, kde se vám představí jednak Hanka Kubínová, tak i veškeré šperky z její aktuální kolekce.

Zdroje: Lovemusic

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu