Šik sportovní móda má zelenou!

Šik sportovní móda má zelenou!

4. dubna 2016, trička, polo trička, džíny, tenisky, kecky

Ležérní a sportovní móda je dnes velmi oblíbená. Sporty outfit je prima variantou jak do města, tak i mimo něj a do přírody.

A nedivme se. Umožňuje pohodlný pohyb, má k dobru mnoho zajímavých a kvalitních materiálů a je šmrncovní. A muži ji milují!

Není tedy divu, že repertoár pánské ležérní sporty módy je stále širší. A zasahuje jak pánské oblečení, tak i obuv. Elegantní i tu sportovně laděnou. Sportovně laděnou obuví myslíme tenisky a kecky. Ty patří k současným trendům nejen v pánské obuvi. Jsou obecně oblíbeny pro svoji pohodlnost, neotřelý vzhled a variabilitu nošení v dnešní módě. Vymazlit si celý outfit právě těmito sporty botkami je dnes obzvláště IN.

TeniskyTenisky

Tenisky a kecky mohu být prima tečkou. A když se posuneme kousek výš, nad sporty botky, jsme u kalhot. Mezi nejvíce oblíbený kousek v pánského šatníku zcela jistě patří v dnešní době džíny. Jsou jejich základem, k němuž lze obouvat vše od tenisek, kecek, přes mokasíny i kotníkáče. Denimové kalhoty patří k nejnošenějším pánským kalhotám vůbec. A dnes je muži oblékají i k sakům. A s teniskami. Je to trendy, ležérní a velmi šik.

DžínyDžíny

Pod sako k džínům se hodí ideálně rolák, nebo nějaké zajímavé triko, třeba polo. Doladí mužnost nositele a doplní perfektně vše s nějakými trendy džínami, teniskami a sakem. Košile je do sporty outfitu příliš formální, a pánská trička a polo trička jsou dnes v takových provedeních a designech, že se dají skvěle kombinovat k čemukoli a pro jakoukoli příležitost.

PolokošilePolokošile

Zkrátka šik sportovní móda má zelenou! Obzvláště ta pánská. Díky širokému výběru džínů, sporty bot a triček lze vykouzlit neotřelý ležérní styl. Stačí si jen si vybrat!

Zdroj foto: Answear.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, ostatní, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu