Připravena na léto? Zkus Budoir!

Připravena na léto? Zkus Budoir!

17. května 2016, Budoir, šaty, dlouhé šaty, letní šaty, letní kolekce, kolekce jaro/léto 2016, letní outfit, dámské plavky, Jiří Kalfař, Grace Gely, Anna Veneti, Sharka Bosakova

Sponzorované odkazy

Také už se nemůžete dočkat toho, až přijde žhavé léto? Vidina slunce, pláží, palem nebo jen zelené trávy, bazénu a opalovacího lehátka? Při pomyšlení na všechny tyto oblíbené věci se nám tělo začne samo od sebe prohřívat. Teplé letní sezóny se nemůže dočkat ani Budoir shop. Pro všechny ženy je zde připravená nová kolekce spring/summer 2016. Vybrat si můžete nejrůznější módní zboží od mladých začínajících návrhářů, kteří se na oficiálním e-shopu prosazují.

Kolekce jaro/léto 2016

Nejnovější kousky nabízí návrháři a značky Anna Veneti, Grace Gely, Sharka Bosakova, Jana Rollo, Faliakos by Petridis, Stelios Koudounaris a mnoho jiných. V kolekci jaro/léto 2016 si můžete vytvořit outfit z šatů, triček, sukní, šperků, kabelek, plavek, šortek či overalů. Všechny tyto nezbytně nutné doplňky naleznete právě na stránkách Budoir shop.

Letní šaty

Skutečně uchvacujícími jsou v kolekci šaty. Návrhářka Anna Veneti nabízí všem potencionálním zákaznicím ojediněle ztvárněný design. Bez šatů se v létě nelze obejít, a proto se dívejte pečlivě. Vzdušné látky na pohled i na omak budou velice příjemné na nošení. V dlouhých šatech, které mají dokonce i dlouhé rukávy se budete cítit jako princeznička v bavlnce. Jeden z modelů se dokonce pyšní tím, že je průsvitný. Budete se moci odvázat nejen u vody, ale i při jiných uvolněných akcích jako jsou například festivaly.

Šaty si vzaly na paškál i návrhářky Grace Gely a Sharka Bosakova. Vybírat lze mezi dlouhými, ale i krátkými šaty košilového střihu, které jsou celé propínací. Je libo denimový vzhled či nestárnoucí starorůžová? Nádherný design mají také dlouhé panensky bílé šaty, které mají sexy vyříznutý detail v oblasti pupíku.

Dámské plavky

Vznešenými modely budou v letní kolekci i plavky. Netradiční střihy od návrháře Jiřího Kalfaře nebudou možná těmi nejideálnějšími na opalování, ale rozhodně s nimi sklidíte na pláži velký obdiv. Díky jejich minimalistickému ztvárnění nebudete ani vědět, že je máte na sobě.

Zdroje: Budoir

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu