H&M Studio kolekce pro jaro a léto 2016 je tady!

H&M Studio kolekce pro jaro a léto 2016 je tady!

6. dubna 2016, H&M Studio, H&M, jaro/léto 2016, H&M Studio kolekce

Sponzorované odkazy

Během pařížského fashion weeku loni na podzim představila značka H&M kolekci Studio pro jaro a léto 2016. A vy máte už od konce února šanci si jedinečné kousky, které zdobí ručně dělané detaily, grafické tisky i Globetrotter vzhled, pořídit i do svého šatníku a vydat se tak s touto značkou na cestu svého života.

Vždy objevující, vždy fascinující, vždy na vlně dobrodružství

Přesně takto popisuje H&M svou kolekci Studio pro jaro a léto 2016, která je celá o chytání se každé příležitosti, která k nám přijde. Představena byla na pařížském týdnu módy, kdy H&M proměnilo křídlo Palais du Louvre do velkolepého kaňonu, ve kterém měli nejrůznější pozvaní editoři a módní profesionálové šanci prohlédnout si jednotlivé modely kolekce zblízka. Z kolekce vyzařuje nespoutanost a volnost a jednotlivé kousky spojuje především pohodlí, úžasné barevné kombinace a vzory a vzdušné provedení, které oceníte nejen při cestování.

H&M Studio kolekce – to pravé na cesty

Cesty jsou ústředním tématem celé kolekce; jako způsob života, do nalezení sama sebe ve městě po cestování do neznáma. Oblečení je proto mixem funkčnosti, což vidíme na mikinách, legínách i šněrování, a bohémské ženskosti, která zase vyniká na potiscích, vrstvení a kouscích jako jsou patchwork džíny a vzdušné šaty. „H&M Studio pro jaro/léto 2016 je dobrodružstvím ve velkém stylu. Naše dívka objevuje vždy, i když je v ulicích města nebo na výletě svého života. Spojuje funkčnost s ženskostí, sportovní oblečení s kousky na party a cokoliv nosí, v tom vypadá nenuceně,“ říká Pernilla Wohlfarth, ředitelka designu H&M.

Klíčové kousky nové sezóny pohromadě

Barevná paleta ve Studio kolekci H&M je velmi rozmanitá. Tvoří ji základní barvy jako černá a bílá, mnoho tónů žluté od skořápkové po sluncem vybledlé odstíny i přírodní barvy. Klíčovými kousky jsou potom pracovní sako, žlutý flitrový top, funkční sportovní legíny, šaty se špagetovými ramínky a patchworkové džíny z tkanin jako je hedvábí nebo organická bavlna.

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu