Super jaro a léto 2016? Inspiruje se u F&F!

Super jaro a léto 2016? Inspiruje se u F&F!

9. května 2016, F&F, F&F móda, jaro 2016, plavky 2016, jarní móda, letní móda, letní boty, jarní boty, dámská obuv

Sponzorované odkazy

Jaro se nám už ukazuje v celé své parádě a je třeba do něj vkročit co nejlépe, tedy se stylem! Inspirovat se můžete u značky F&F, která nám nabízí velké množství trendy outfitů pro jaro a léto 2016 a už teď v jejich obchodech můžete zakoupit nádherné boty, dokonalé plavky, ve kterých zazáříte u moře i u rybníka, a samozřejmě celou řadu dalších jarních nezbytností.

Šik dámské oblečení i pro vás

Přemýšlíte, jak se obléci do práce, když rána jsou chladná, ale přes den už je skoro na tričko? F&F má pro vás několik skvělých tipů. Jedním z nich je džínová bundička nebo košile. Jedná se o jeden z must-have kousků sezóny a denim je letos zkrátka materiálem číslo jedna. K džínové bundě oblékněte klidně opět džíny, zajímavě bude vypadat třeba kostkovaná sukně. Místo ve vašem šatníku si zaslouží i béžový trenčkot, který z módy jen tak nevyjde. Na jaro bude skvělou volbou také květovaná košile a nude lodičky, které dodají elegantní nádech každému outfitu.

Vykročte létu naproti

Jaké boty by vám pro sezónu jaro/léto 2016 rozhodně neměly chybět? Nezapomeňte na sandálky na klínku nebo lodičky, které budou vašimi věrnými společníky na letní večery, na romantické procházky vás nejlépe doprovodí pohodlné balerínky, na dovolené zase nejvíce využijete gladiátorky nebo espadrilky. F&F se zamilovalo do neutrálních tónů béžové, nude a hnědé, které se sladí s každým vaším outfitem.

Móda u moře

V posledních letech jsme mohli sledovat nejrůznější módní trendy ve střizích plavek – monokiny, tankiny a mnoho dalších. Britská značka F&F však moc dobře ví, že klasické bikiny jsou sázkou na jistotu, která nezklame. A proto jich do nabídky zařadili spoustu. Je rozhodně z čeho vybírat. Rozhodnout se můžete mezi klasickými bikinami, modelem bez ramínek i těmi s vyztuženým vrchním dílem. Těšit se můžete i na spoustu barev, vzorů i zdobení. Trendy jsou zipy, třásně, proužky, paisley i pletený vzor. V jakých u moře zazáříte vy?

Foto: F&F

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu