Když bižu, tak z Almara Shopu

Když bižu, tak z Almara Shopu

17. dubna 2016, půvabná, romantická, vintage, veselé holčičí, bižuterie, Almara Shop, prsteny, hodinky, náramky, brože, řetízky

Sponzorované odkazy

Sluníčko nám definitivně klepe na dveře. Společně s ním přichází i spousta nových módních doplňků v podobě barevné bižuterie. Vesele holčičí bižuterie z Almara-Shopu potěší snad každou ženu. Vybírat můžete z bohaté škály produktů, a těšit se na prsteny, hodinky, náramky, řetízky či brože v zářivých oslňujících barvách.

Bižuterie je na výsluní i v tomto roce.Bižuterie je na výsluní i v tomto roce.

O Almara-shop.cz

Almara-shop je rodinný e-shop nabízející především bytové vybavení. Na své si zde přijdou vyznavači stále více populárnějšího venkovského stylu. V nabídce najdete přírodní svíčky, mýdla, kosmetiku, rustikální koberečky, farmářské, ale i přírodní delikatesy. Ochutnat můžete i z italských čajů značky Neavita a dobrůtek Gourmet Berner. Největší část však tvoří dekorační doplňky do bytu či módní doplňky holandské značky Clayre & Eef. Díky Almara-Shopu váš domov vyzdobíte na Vánoce, Velikonoce nebo přivodíte vůni léta kdykoliv se vám zamane. Praktické doplňky do kuchyně nebo do koupelny včetně originálních hodin potěší nejednu hospodyni.

Oblíbená bižuterie dodá třpyt každodennímu životu.Oblíbená bižuterie dodá třpyt každodennímu životu.

Bižu, bižu

Almara-Shop je také o krásné bižuterii. Elegantní kombinace černé, bílé a zlaté, nebo hravé pastelové barvy, se hodí nejenom pro mladé slečny. Tak proč neoslnit své okolí novým originálním šperkem? Bižuterii můžete nosit jak při formálních, tak i neformálních příležitostech.

Představujeme

Vybírejte z originálních tvarů broží. Již od 154 Kč/kus.Vybírejte z originálních tvarů broží. Již od 154 Kč/kus.
Masivní náramkové hodinky, půvabné náušnice, náhrdelník flowers rose.Masivní náramkové hodinky, půvabné náušnice, náhrdelník flowers rose.
Robustní fialový náramek s pávem, módní kožený náramek s pozitivními nápisy, nebo soví multicolor náramek.Robustní fialový náramek s pávem, módní kožený náramek s pozitivními nápisy, nebo soví multicolor náramek.
A co nějaký kousek do vlasů? Buďte odvážná a sklidíte obdiv!A co nějaký kousek do vlasů? Buďte odvážná a sklidíte obdiv!

Věšáčky na bižuterii a šperkovnice

Jak jste na tom s bižuterií vy? Kde skladujete své poklady? Výběrem z věšáčků na bižuterii či luxusních šperkovnic z dílny Almara-Shopu pořídíte nejenom vkusný doplněk do vašeho interiéru, ale především dáte stopku rozmotávání jednotlivých kousků šperků či párování náušnic.

Krásná šperkovnice – ideální dárek, který ocení i ti náročnější.Krásná šperkovnice – ideální dárek, který ocení i ti náročnější.

Zboží si můžete zakoupit v prodejně Almara Shop v Praze – Horních Počernicích na Náchodské ulici č.p. 97. V prodejně si lze vybrat i zboží z katalogu a poté si zde vyzvednout své objednávky a rezervace.

Foto: Almara-shop.cz.

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii doplňky, jaro, módní peklo, šperky a hodinky, vlasy a účesy a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu