Mrkváčový střih kalhot - s butiky Orsay pokaždé jinak!

Mrkváčový střih kalhot - s butiky Orsay pokaždé jinak!

23. listopadu 2010, Orsay, mrkváčové kalhoty, podzim a zima 2010/2011, mrkváčový střih, kalhoty trendy zima 2010

Sponzorované odkazy

Božský styl mrkváčového střihu hýbe módním světem tam a zpátky. Ležérně do široka střižená horní část kalhot a zkrácené, rovné či zužující se nohavice dole. Takový je trend současného podzimu a zimy 2010/2011. Jak ale takové kalhoty zkombinovat a s čím je tedy nosit tak, abychom vypadaly stylově a moderně?


Být elegantní a nemít podpatky? Ano, přesně takhle můžete vypadat v elegantních černých kalhotách zkrácené délky a mrkváčového střihu. Zapomeňte na mrkváčové kalhoty ze skříní vašich maminek a vyražte na nákupy vašich fungl nových mrkváčům třeba do butiků Orsay. Stylový elegantně ležérní outfit tak jednoduše zkombinujete s moderním tričkem v květinovém potisku, motorkářskou koženkovou bundičkou s ostrým střihem límce a punkovým stylem psaníčka. K tomu stačí nazout polobotky a váš snadný mrkváčový kousek máte na světě.


Jak být elegantní a přitom zcela nespoutaná v úzkých střizích oblečení? Ty samé černé mrkváčové kalhoty, které butiky Orsay představují v kombinaci se sexy koženkovou vypasovanou bundičkou z minulého odstavce, můžete jednoduše namixovat s elegantní vestou zdobenou zlatým detailem na podlouhlém límci. Podobný model můžete skvěle doladit obuví s vysokým podpatkem. Klidně takhle můžete vyrazit do stylového, noblesního baru nebo na společenský ples. Takový outfit patří totiž mezi víceúčelové, a proto jsou tolik praktické a my je milujeme!


Nestárnoucí je kombinace černé a bílé barvy. I v tomto případě použila módní společnost Orsay černé zkrácené kalhoty v mrkváčovém střihu. Jednoduše a zcela efektně budou vypadat v kombinaci s do kalhot zastrčeným úzkým tričkem kulatého výstřihu, které mimo zužujících se černých pruhů zdobí také výrazná, nařasená ramena. Kombinace jako dělaná do práce.


S černým modelem elegantních mrkváčových kalhot se dají dělat opravdová kouzla. V pořadí další vzniklo čarováním s vojenskou buničkou s malým stojáčkem a s apartním zapínám à la Michael Jackson. Tyto dva díly zkompletujte s šedým tričkem s potiskem a doplňte o vkusný šátek. Na nožky stačí obout, ke kalhotám ve zkrácené délce, skvěle se hodící kotníčkové boty. A „čáry-máry-stylový“ outfit je na světě. Jednoduché, úchvatné a naprosto moderní.


Posledním modelem, který si v kombinaci s tímto zdá se nestárnoucím kouskem černých mrkváčových kalhot ukážeme, je model ležérní, spíše sportovní a denimový. Tentokrát tak společnost Orsay namixovala dva prvky zcela jiných stylů a představuje tady set černých společenských kalhot a propínací džínové košile s výrazným pasem. I pro tentokrát se můžete inspirovat obuví v podobě kotníčkových bot s nízkým podpatkem a stylovými řemínky.


Inspirujte se stylem butiků Orsay a vneste do svého šatníku nové inspirativní podoby. Pokud ještě kalhoty v mrkváčovém střihu nemáte, zcela jistě nezahálejte a objevte jejich kouzla a taje, stejně jako je objevila oblíbená módní společnost Orsay. Mrkváčové kalhoty jsou stylovou trefou současné módní sezóny podzimu a zimy 2010/2011.

Zdro: www.orsay.de

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu