Kolekce McQ a Alife jaro/léto 2016 s Pumou

Kolekce McQ a Alife jaro/léto 2016 s Pumou

7. května 2016, Puma, Alife, McQ, tenisky, kolekce jaro/léto 2016, kožená obuv, semišová obuv, streetová móda, pop-art, futurismus, pánská obuv, dámská obuv, unisex, kolekce SELECT

Sponzorované odkazy

Pro aktuální sezónu jaro/léto 2016 v rámci kolekce SELECT uzavřela známá sportovní společnost Puma partnerství s moderní značkou McQ a navázala také na loňskou spolupráci s newyorským konceptem Alife, z nichž vybrané produkty naleznete v kamenných obchodech Queens a také v e-shopech queens a puma.

Puma x McQ

Kolekce Puma x McQ čerpá inspiraci z extrémních sportů. U modelů tenisek se značka poučila ze svých dřívějších chyb a tentokrát zvýšila kvalitu koženého materiálu společně s texturou rámovanou reflexními a duhovými akcenty. Výsledkem je retro futuristický vzhled, který vás zajisté ochromí. Nejen vysoká sportovní hodnota, ale i módní trend.

Tenisky McQ

Součástí kolekce jsou tenisky McQ Cell Mid, v nichž se prolíná estetika značky McQ a sportovní duch Pumy. Jsou vyrobeny z hladkého materiálu, vložka je z kvalitní italské kůže a ještě ke všemu mají přes nárt funkční pružný pásek. Nazouvací verzí modelu jsou boty s označením McQ Cell Lo, kde je suchý zip inspirovaný armádním identifikačním systémem. Do hladké kůže je zde vytlačeno 3D logo. Skutečně pokrokový design mají kousky z řady McQ Tech Runner Sandal. Pro jarní a letní běžce jako vyšité. Model McQ Brace Lo Femme je zase určen ženám, i když mnoho bot z kolekce se řadí mezi takzvané unisex.

Puma x Alife

Aktuální kolekce Puma x Alife jde ruku v ruce s newyorskou streetovou módou 70. let. Shon na 158 Rivington Street ve čtvrti Lower East Side, kde značka Alife sídlí, navrátí do života tehdejší fotbalové legendy.

Obuv Alife

Boty Puma Trinomic jsou vyrobeny z netradiční kombinace neoprenu a nubuku, což je velice kvalitní kůže se sametovým povrchem. V kolekci se neopomenul ani klasický model R698, který se dočkal dvou nových podob. První s ozdobným vzorem vyrobený z hladkého semiše a druhý černý model je kombinací sportu a streetového designu. Potisk hadí kůže, jež byl inspirován pop-artem, má zase model Puma States.

Oblečení Alife

Součástí kolekce je kromě bot také oblečení. Produkty se nechaly inspirovat především americkým fotbalem a mimo loga No. 1 Puma Archive se na nich objevuje i velký potisk ALIFE 158. Druhá strana kolekce odráží rok 1975, kdy New York postihl bankrot. Design oblečení vychází z kreseb a nápisů na letácích, které se tehdy ve městě rozdávaly turistům.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu