Sporty kolekce od Pumy a Red Bull Racing

Sporty kolekce od Pumy a Red Bull Racing

16. dubna 2016, Puma, Red Bull Racing, nová sporty kolekce, nový design auta, F1, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, pánská trička, repliky, bunda Windbreaker, triko All Over Tee, obuv Ignite Stampede, běžecké boty

Sponzorované odkazy

Sportovní značka Puma a tým Red Bull Racing představili v Londýně novou módní kolekci a design auta pro rok 2016! Za této slávy se konala velkolepá show, jejíž součástí bylo představení tanečníků street dance oblečených v nejnovějších kouscích ze sporty kolekce, seznámení poutavých produktů a odhalení současného závodního auta týmu Red Bull Racing. Na akci samozřejmě nesměli chybět ani závodníci za stáj Red Bull, kterými byli Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat. Na video z předvedení kolekce se můžete podívat níže.

Design kolekce

Hlavním motivem nových vzniklých kousků Pumy je grafika s rozzuřenými býky, jež jsou typičtí pro Red Bull. Tento motiv naleznete na produktech z kolekce závodního i týmového oblečení, jejich replik a na lifestylové kolekci. Grafický počin má charakterizovat sílu a připravenost týmu a zároveň mu tak má dodávat odhodlání pro rok 2016.

Společné heslo: ,,Faster Together“

Společným heslem pro novou sezónu je ,,Faster Together“, jež se netýká jen týmu Red Bull, ale též sportovní značky Puma. Jejich touhou je být dohromady stále rychlejší a rychlejší. Puma chce nadále v rámci tohoto partnerství posouvat design a technologii závodního oblečení pro F1 kupředu.

Závodníci Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat

Z nové spolupráce se těší i závodníci Daniel Ricciardo a Daniil Kvyat. Daniel Ricciardo dokonce řekl, že Puma je skutečně značkou, která jim rozumí. Již se nemůže dočkat toho, až v autě s novým designem odstartuje sezónu. Daniil Kvyat si naopak pochvaluje funkčnost a pohodlnost oblečení, jelikož v autech tráví někdy až hodiny času v extrémních podmínkách. Kvalitní oblečení, rukavice a další doplňky jsou pro ně tedy nezbytnou nutností.

Sporty kolekce Puma a Red Bull Racing

Kolekci můžete zakoupit i vy a to v některých prodejnách Intersport a dále na e-shopech Intersport, Formule shop a Puma. Součástí kolekce je oboustranná bunda Windbreaker se síťovinou a samozřejmostí je i býčí grafika. Triko All Over Tee má celoplošný potisk a obuv Ignite Stampede má v podešvi integrovanou běžeckou technologii zaručující maximální pohodlí.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii auto moto, obuv, doplňky, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu