Co mají společeného Puma a Swash? Kolekci jaro/léto 2016!

Co mají společeného Puma a Swash? Kolekci jaro/léto 2016!

29. dubna 2016, Puma, Puma x SWASH, SWASH, jaro 2016, léto 2016, sportovní oblečení, ikonické kousky

Sponzorované odkazy

Pokud vás spolupráce sportovní značky PUMA a módního domu SWASH z východního Londýna minule bavila, máme pro vás dobrou zprávu. Spolupracují spolu totiž znovu a výsledkem je kolekce Puma x Swash pro jaro a léto 2016, která nabízí pánské i dámské oblečení. Tentokrát značka Puma proměňuje a oživuje své ikonické produkty novými a odvážnými potisky, které vědí, jak upoutat pozornost a jejich nálada dostane i vás.

Módní dům SWASH tvoří dvojice Sarah Swash a Toshio Yamanaka, která ji do povědomí lidí přinesla především díky ručně kresleným a malovaným digitálním potiskům. Ty pomáhají vytvářet dojem světů plných nekonečné fantazie a inspirace. Nejnovější kolekce SWASH ve spolupráci s Pumou navazuje poslední SWASH kolekci, ale vnáší do ikonického sportovního stylu více vychytaných detailů. Přivádí nás do světa basketbalu a má v sobě zabudovánu spoustu zajímavých motivů, mezi kterými nechybí kostry, starožitné šperky a další.

Boty v novém kabátě

Obměny se dočkala například ikonická obuv. Boty PUMA x SWASH Blaze of Glory se dočkaly nového potisku SWASH OSSUARY, který je oblékl do hravého stylu. Jejich dokonalost pak podporuje materiál, ze kterého jsou vyrobeny, tedy měkká kůže. Jestliže preferujete spíše okázalý vzhled, pak vám možná padne do oka ručně malovaný motiv SWASH SAMOVAR na botách STATES MID. Jejich oslnivý vzhled dolaďuje horní část z velmi kvalitní kůže.

Technologie PUMA a design SWASH

Spojení, které funguje. Přesně tak můžeme popsat souhru technologií značky PUMA a design módního domu SWASH. Dokazuje to nejen obuv, ale i jednotlivé kousky oblečení. Na některých hraje hlavní roli opět motiv SAMOVAR, jako například na unisexové bundě Varsity Jacket. Ta vás oslní měkoučkými rukávy, praktickými bočními kapsami. Tento originální a poutavý potisk zdobí i tričko SWASH unisex Basketbal Tank. Velmi moderním a zároveň stále sportovním dojmem pak působí bunda SWASH Track Jacket se zkráceným střihem a prodlouženými rukávy. Jestliže vás jednotlivé kousky kolekce oslovily, můžete je od 1. 4. 2016 zakoupit v prodejnách Queens, na www.queens.cz či na www.puma.com.

Foto: PUMA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu