We Make Fashion Feel Good s Lindex

We Make Fashion Feel Good s Lindex

27. dubna 2016, Lindex, We Make Fashion Feel Good, udržitelnost, inspirace, móda, dámská móda, recyklace, koncept, manifest

Sponzorované odkazy

Úspěšný rozvoj značky Lindex nyní pokračuje s konceptem We make fashion feel good. Ten jasným způsobem vyjadřuje, co za čím si tento módní řetězec stojí a co nabízí svým zákazníkům. Nový komunikační koncept přichází s manifestem, kde jsou v centru pozornosti stanoviska Lindexu a různé další aspekty značky.

Inspirativní a dostupná móda Lindex

„V Lindexu jsme velmi hrdí na spoustu věcí – naši kvalitu, svěží a fantastické služby, jež nabízíme svým zákazníkům a které dělají nakupování snadným a pohodlným. Společenský závazek se zaměřením na ženy a udržitelnost jsou důležitým oblastmi, kde je stále hodně co dělat a kde neustále pracujeme způsobem orientovaným na cíl na tom, abychom byli lepší ve všem, co děláme,“ říká generální ředitel značky Lindex Ingvar Larsson. Prostřednictvím konceptu „We make fashion feel good“ se módní řetězec snaží se zákazníky komunikovat svou inspirativní a cenově dostupnou módu novou cestou. Značka předpokládá, že se do budoucna tento koncept, který je představen ve všech jejích obchodech, firmě vyplatí a stane se nedílnou součástí v marketingové komunikaci ve všech kanálech.

Úctyhodné cíle značky Lindex

Co tedy Lindex prostřednictvím nového konceptu sděluje? Je toho mnoho. Svým zákazníkům zdůrazňuje, že této značce záleží na tom, aby bylo oblečení kvalitně vyrobeno, sedělo a zároveň bylo dostupné. Snaží se, aby se každý cítil v oblečení Lindex dobře každý den a nechal se inspirovat jeho stylem. Lindex také zdůrazňuje, že jsou to ženy, které drží podnik v pohybu, a proto je tato značka odhodlána je podporovat jakkoliv to bude možné. Lindex ale myslí i na přírodu a v manifestu se zavazuje, že do roku 2020 bude 80 % oblečení této značky vytvořeno z obnovitelných zdrojů. A až dosáhne 80 %, pokusí se o 90 %. Móda je totiž lepší, když spolu s ní přichází i smysl pro zodpovědnost. O to vše se Lindex pokouší po malých krůčcích, které ale, jak doufá, přinesou významné změny. Nezbývá, než držet Lindexu v jeho snažení palce.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu