Voňavá inspirace pro muže: Compagnie de Provence

Voňavá inspirace pro muže: Compagnie de Provence

24. dubna 2016, Compagnie de Procence, Nordic Day, Nordicday.cz, balzám po holení, pánská kosmetika, sprchový gel, tekuté mýdlo, krém na holení, pleťový peeling pro muže, Marseille, francouzská kosmetika, dřevité tóny

Sponzorované odkazy

Značka Compagnie de Provence se zrodila v nejstarší čtvrti ve francouzské Marseille již roku 1990. Za vznikem této obchodní společnosti stáli dva přátelé, kteří se rozhodli oživit tradici mýdla Marseille, jež je pro tento region legendární.

Novinky pro muže

Drogistické produkty značky Compagnie de Provence jsou oblíbené po celém světě a u nás je zákazníci naleznou na e-shopu Nordicday.cz. Novinkou je kosmetická řada produktů pro muže, ve zcela novém designu, která obsahuje tekuté mýdlo, pleťový peeling, krém na holení, balzám po holení a pánský sprchový gel.

Pánské tekuté mýdlo

Tekuté a jemně čistící mýdlo od francouzské značky Compagnie de Provence je vyrobeno speciálně pro mužskou pokožku. Mýdlo se dokáže proměnit v lehkou pěnu, která zvládne dokonale vyčistit vaše ruce. Vůně v sobě skrývá dřevité tóny, levanduli a extrakt z červené řasy. Tato unikátní kombinace byla vytvořena v hlavním městě parfémů – francouzském Grasse. Dermatologicky testované mýdlo s obsahem 300 ml získáte na e-shopu Nordic day za cenu 293,– Kč.

Pánský sprchový gel

Do sprchy je pro pány připraven sprchový gel, který provoní jejich pokožku stejně tak jako předchozí tekuté mýdlo se stejným složením. Gel pokožku čistí a zároveň zachovává její přirozenou rovnováhu. Lze ho využít při každodenním mytí těla. Má obsah 300 ml a je možné ho zakoupit za cenu 366,– Kč.

Pleťový peeling pro muže

Dokonce i muži pečují o svou pleť a peeling od Compagnie de Provence je toho příkladem. Průsvitná textura tohoto krému z rýžového vosku obsahuje meruňková semínka, která dokonale odstraní kožní nečistoty. Lehce kořeněné vůně nechá následně obličej pěkně provoněný. Peeling lze používat 1–2× týdně, kdy ho nanesete na vlhkou pokožku, vmasírujete, necháte 1 minutu působit a následně opláchnete. Za tubu o 75 ml zaplatíte 390,– Kč.

Krém na holení pro muže

Pro příjemné holení připravila značka pro muže krém na holení s kokosovým olejem, který pokožku obličeje krásně změkčí a holení tak bude rychlé a pohodlné. S totožnou vůní jako předchozí produkty můžete koupit krém na holení pro muže o 150 ml za 439,– Kč.

Balzám po holení pro muže

Po krému na holení rozhodně nesmí v sortimentu značky chybět ani balzám po holení, který pánům nabízí chladivý efekt, rychlé vstřebávání, následně hydratovanou, měkkou a krásně provoněnou pleť. Balzám neobsahuje alkohol a čítá 50 ml. Cena je rovných 537,– Kč.

Zdroje: Nordic Day

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu