TIQE a Petra Balvínová mají 10 let!

TIQE a Petra Balvínová mají 10 let!

22. dubna 2016, Petra Balvínová, TIQE, dámské oblečení, dámská móda, elegantní móda, outfit

Sponzorované odkazy

Značka TIQE a módní návrhářka Petra Balvínová spolu letos oslavily 10 velmi úspěšných a plodných let. Za tu dobu už daly vzniknout spoustě zajímavých kolekcí, jejichž hlavním jmenovatelem je uvolněná elegance, nenucená móda a kvalitní materiály. Zároveň klade Petra Balvínová důraz na to, aby byly jednotlivé kousky kolekce mezi sebou snadno kombinovatelné, čímž je docíleno vysoké nositelnosti oblečení a vy si tak můžete vytvořit zajímavý outfit pro každý den!

Dámské oblečení s poselstvím

Pokud Petra Balvínová něco ovládá dokonale, pak je to umění vnímat ženy a jejich potřeby. A právě ženy a témata, která jsou jim blízká, poskytují návrhářce nejvíce inspirace. Její modely však nepřitahují pozornost jenom nekonečnou ženskostí, kvalitními a povětšinou přírodními materiály jako hedvábí, bavlna, vlna nebo kůže, či promyšlenými detaily, ale i příběhem. Každá kolekce v sobě skrývá poselství, filozofii, nebo alespoň snahu vytvořit ženu tak, jak chce být sama vnímána.

Buďte svá, buďte TIQE

Na kolekce Petry Balvínové pro TIQE se můžete těšit třikrát ročně. Jedná se o ucelené kolekce, které mají navíc vždy několik řad. Přestože je každá z nich jiná, vždy se najde prvek, který je propojuje. Všem ženám se tak naskýtá úžasná možnost vybrat si z mnoha různých variant a kombinací. Značka tak vždy dostává svému mottu: „Buďte svá, buďte TIQE!“.

Dárek k 10. narozeninám

Ať už patříte k fanouškům značky TIQE, nebo její modely teprve objevujete, určitě nepřehlédněte trička s grafickým potiskem deseti ikonických modelů, která Petra Balvínová k desátému výročí vytvořila. O unikátní grafiku triček se postaral ilustrátor Jan Antimultivitamín Vajda a těšit se můžete vždy na tři varianty se třemi odlišnými ikonickými modely a ilustracemi Petry Balvínové v jejích oblíbených černých šatech, tedy přesně tak, jak ji ztvárnil Vajda. Trička z limitované výroční kolekce mohou zdobit i vás. Zakoupit je můžete v showroomu TIQE nebo na eshopu www.tiqe.cz. Krátké modely pořídíte za 3900 Kč, dlouhý model pak za 4900 Kč.

Foto: TIQE

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu