F&F a jeho novinky pro jaro 2016

F&F a jeho novinky pro jaro 2016

30. dubna 2016, F&F, dámské šaty, dámské sukně, jaro 2016, jarní trendy, vzory, hippie styl, květinové vzory, semiš, denim, pouzdrové sukně, midi sukně, košilové šaty, pruhy, třásně, bohémský styl, festivalová móda, námořnický styl

Sponzorované odkazy

Britská módní značka F&F poradí všem ženám, které jsou stále ještě na pochybách, jak je to s aktuálními jarními trendy. Pokud chcete být in a nezkazit si svou kvalitní módní reputaci, tak dobře čtěte. Podle značky F&F je základ úspěchu zcela jednoduchý. Styl, pohodlí, šmrnc a fantazie. Všechny tyto vlastnosti jsou obsažené v nejnovějších módních kouscích F&F. Nebojte se výrazné barvy, do vzorů běžte po hlavě a hlavně nezapomeňte na doplňky.

Semiš a třásně

Stále pokračuje vlna vintage a retro stylů. Jedním se základním kamenů módy 70. let byl semiš, který momentálně představuje i F&F. Z příjemného materiálu nabízí celou škálu produktů. Semišovou vestu, zelenou a žlutou pouzdrovou sukni, hnědý a černý semišový křivák a nakonec áčkovou sukni s geometrickými vzory, z nichž lze vytvořit skvělý outfit. V 60. letech zase dominovala éra hippie, o jehož zpodobnění se značka F&F pokusila v několika modelech s třásněmi. Topy a kardigany v bohémském stylu se budou perfektně hodit na letní festivaly.

Pruhy a květiny

S příchodem každoroční jarní sezóny přichází i pruhovaná mánie. Námořnický styl k teplému počasí neodmyslitelně patří a své o tom ví i přední návrháři. F&F nabízí svým zákaznicím pruhované šaty, sukně, košile i plavky. A co by to bylo za jaro bez květinových vzorů? Módní kousky připomínající rozkvetlou louku vám zajisté vykouzlí úsměv na tváři. Jděte s přírodou ruku v ruce. Oblečte se do ní!

Šaty, které musíte mít

Na jaře se samozřejmě neobejdete ani bez šatů. Nyní nastal konečně čas na to se trochu ukázat. Značka F&F má pro všechny ženy připravené veškeré trendy šaty pro letošní sezónu. A jaké se přesně budou nosit? Chybu rozhodně neuděláte, když si vyjdete v denimových šatech, které jsou ležérně šik a neskutečně okouzlující. Pruhované šaty zase zpodobňují jeden z hlavních trendů sezóny. Pokud chcete být elegantní, sáhněte po pouzdrových šatech a romantické dámy by měly obléci šaty pokryté květinami. Ultra pohodlí vám v horkém počasí zajistí lehké košilové šaty, jež F&F nabízí ve variantě bez ramínek. Pokud chcete být 100% trendy, zvolte pruhované košilové šaty.

Sukně pro novou sezónu

Obdobně jako šaty jsou na tom i dámské sukně pro jaro 2016. Nejžhavějšími favority mezi sukněmi jsou pro značku F&F midi sukně, zavinovací, kožené, propínací a pouzdrové. Tedy snad všechny možné modely, které znáte. Sáhnout vedle můžete snad jen s mini sukní.

Odstíny modré

Mezi další novinky pro letošní jaro patří nezvykle často objevovaná modrá. I když na někoho z nás může působit chladně, rozhodně se jí v tomto roce nevyhýbejte. Tato barva byla totiž vyhlášena barvou roku 2016. Značka F&F radí vsadit na jednoduché kousky. Rovné šaty, úzké kalhoty nebo strohé vesty. Nakládejte s modrou jako s jednoduše kombinovatelnou černou a bílou. Doplňte ji monochromem nebo jasnými barvami.

Zdroje: F&F

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu