Faliakos By Petridis: Elegantní Budoir svět

Faliakos By Petridis: Elegantní Budoir svět

15. května 2016, Faliakos By Petridis, móda z Řecka, Christos Petridis, Costas Faliakos, Haute Couture, Prêt-a-porter, luxusní svatební šaty, módní návrhář, designer, elegantní šaty, Budoir shop

Sponzorované odkazy

Christos Petridis je řecký módní návrhář, který po skončení studií ihned nastoupil pod vedením zkušeného Costase Faliakose do rozjetého vlaku ,,haute couture“ (vyšší móda). Z Petridise se za deset let učení stal designér s obrovskými zkušenostmi. Naučil se veškerá tajemství ukrytá v tajuplném světě módního průmyslu.

Haute Couture, Prêt-a-porter i luxusní svatební šaty

V srpnu roku 2003 převzal designer Christos Petridis společnost, což bylo přáním v poslední vůli Costase Faliakose. V současné době se módní dům Faliakos By Petridis zaměřuje na tří hlavní linie, kterými jsou Haute Couture, Prêt-a-porter a de luxe Marriage. Termín „haute couture“ se používá pro velice kvalitní oblečení, které je nejen šité na míru, ale při jeho zhotovování se používají drahé a honosné látky. Extrémní důraz je kladen na detail a zakončení. ,, Prêt-a-porter“ zase označuje již hotové módní produkty, které se prodávají v běžných konfekčních velikostech a sekce ,,de luxe Marriage“ nabízí luxusní svatební šaty.

Móda z Balkánského poloostrova

Showroom této značky má oficiální sídlo v řeckém hlavním městě Athény, ale oblečení jejího snažení můžete zakoupit i na Budoir shopu, jenž nabízí produkty i několika dalších návrhářů z různých koutů světa.

Elegantní dámské šaty

Značka Faliakos By Petridis má na těchto stránkách veliké zastoupení. Elegantní Budoir nabízí ihned několik modelů dámských šatů, sukní, bund, topů, kalhot, korzetů, blůz a šortek. Nejčastěji se zde však setkáte s modely šatů, které jsou pro Faliakos By Petridis opravdu typické. Vybírat lze například z několika tunikových šatů, jež se podobají antickým tógám. V nabídce jsou i veškeré typy délek dámských šatů, jak mini, tak i midi a maxi. Mnoho modelů je ozdobeno kanýry a zaujmou vás zajisté i atypickými střihy. Většina z nich se vyskytuje v elegantních barvách, jako jsou černá a bílá. Velmi populárními jsou ale i nude odstíny jako třeba béžová či jemně šedá.

Po zhlédnutí několika návrhů značky Faliakos By Petridis by vám měl být její rukopis naprosto zřejmý a s ničím jiným nezaměnitelný.

Zdroje: Budoir

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu