Sienna Miller paktuje s Lindexem!

Sienna Miller paktuje s Lindexem!

31. května 2016, Lindex, Sienna Miller pro Lindex, Sienna Miller, kampaň jaro 2016, jaro 2016, kolekce Lindex, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Značka Lindex před nedávnem odhalila tvář kampaně pro jaro 2016. Stala se jí herečka, ale také modelka, módní návrhářka a legenda stylových outfitů Sienna Miller, kterou nyní můžeme vidět na fotografiích kampaně s názvem Sienna Hearts Lindex v klíčových kouscích pro novou sezónu.

Jarní kolekce na vlnách pohodové romantiky

Kampaň nám představuje zajímavé a luxusní kousky na každodenní nošení, které svým stylem sahají ke glam trendům 70. let. Jedním z hlavních témat kolekce pro jaro 2016 je i boho chic look. Pokud i vy v teplejším období roku preferujete volné a vzdušné oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně a zároveň stále stylově, pak se vám bude kolekce bezpochyby zamlouvat. Bohémský a elegantní styl pak také ladí i s osobním stylem Sienny Miller. Klíčovými kousky jsou v kolekci především splývavá halenka, maxi šaty, topy, sukně a široké džíny. „Moc se mi líbí jemný materiál této bílé halenky. Dokázala bych si představit, že v ní strávím celé léto. A ty zvonové džíny jsou opravdu fantastické, pohodlné a mají báječný střih! Oba tyto kousky jsou klasikou, která je univerzální a navíc skvěle ušitá,“ říká Sienna Miller o kolekci.

Sienna Miller – ikona v mnoha ohledech

Sienna Miller není známá jen pro svůj perfektní styl, ale Lindex zaujala i tím, že hodnoty této společnosti ztělesňuje v každém aspektu svého života. Vyzařuje pozitivní energii, humor a filantropický pohled na svět, navíc se zapojuje i do práce pro charitu. Ideální ji jako tvář kampaně Lindex dělá i fakt, že je matkou. „Na značce Lindex je něco hravého a bezstarostného, a myslím si, že zde máme skutečnou oslavu ženskosti. Kolekce je svůdná, aniž by však byla příliš vážná. Také mám za to, že nálada celé značky i kolekce se projevila do tohoto fotografování. Byly to skvělé chvíle a my všichni jsme se opravdu hodně nasmáli! A právě o tom Lindex je, tedy alespoň podle mého názoru,“ zhodnotila Sienna Miller své nedávné fotografování pro Lindex. Jestliže vás některý z uvolněných kousků zaujal, můžete si jej zakoupit v prodejnách Lindex nebo na www.lindex.com/cz.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu