Festivalová sezona je tu! S H&M!

Festivalová sezona je tu! S H&M!

1. května 2016, H&M Loves Coachella, festivalová móda, festivaly 2016, třásně, vzory, barvy, aztécké vzory, espadrilky, bohémský styl, trendy, dámská móda, pánská móda, módní doplňky

Sponzorované odkazy

Coachella je hudební a umělecký festival, který se koná každoročně dva týdny po sobě ve městě Indio v Kalifornii. Poprvé byl pořádán roku 1999. Akce nabízí mnoho žánrů hudby (indie, rock, hip-hop, dance,…), ale i výtvarnou instalaci a sochy. Letos v roce 2016 se tento festival uskutečnil o víkendech 15. – 17. dubna a 22. – 24. dubna. Letošním trhákem byli interpreti a kapely Ellie Goulding, Guns N‘ Roses, Calvin Harris, Major Lazer, Sia, LCD Sound System a spousta dalších.

H&M a kolekce Coachella

Značka H&M je již sedmým rokem oficiálním sponzorem této akce a u její příležitosti také vydává zbrusu novou kolekci, která je určená pro všechny typy festivalových akcí na celém světě. Fanoušci festivalů si tedy budou moci kousky z této kolekce pořídit i v České republice.

Bohémský styl – barvy, vzory, třásně

Sezona plná nejrůznějších venkovních akcí se pomalu ale jistě blíží a její trend letos rozhodně určuje kolekce Coachella od H&M. Co všechno můžeme očekávat? Připravte se na barvy a vzory, které budou udávat váš bohémský styl. Půjde zde hlavně o aztécké a geometrické vzory, jež jsou občas doplněné trendy třásněmi.

Dámská festivalová móda

Dámská móda nabízí šaty, šortky, halenky, topy, sukně, kardigany, kalhoty, boty, šperky a módní doplňky. Zřejmě vše, co by mohla žena na takovém festivalu upotřebit. Nezbytností budou především módní doplňky od H&M jako jsou sluneční brýle s kulatými obroučkami, plstěný klobouk, koženková ledvinka s nastavitelným popruhem či vzorovaný vějíř.

A také něco pro pány

I když muži svoje outfity neřeší tak důkladně jako ženy, přeci jen pro ně má značka H&M ve své kolekci Loves Coachella připraveno několik kousků. Je to hlavně tričko ze síťoviny, které může tvořit pár se šortkami se stejným vzorem. Pro chladná rána a noci je tu pánské kimono se tříčtvrtečním rukávem. Jako doplněk H&M nabízí denimovou kšiltovkou taktéž s bílým vzorováním a pestrobarevné boty espadrilky.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu