Pořiďte si prima oversize šaty na Nila.cz!

Pořiďte si prima oversize šaty na Nila.cz!

21. května 2016, Nila.cz, NILAstore, fairtrade, biokosmetika, přírodní materiál, veganské produkty, slow fashion, dámské šaty, oversize šaty, šaty s páskem, Linda Kaplanová, Tereza Ujevićová, pět barev, přírodní viskóza, hořčicová, růžová, fialová, smaragdová, modrá, béžová

Sponzorované odkazy

Nila je nezávislá prodejní galerie, kterou naleznete na pražských Vinohradech v ulici Korunní 91 a rovněž internetový e-shop, který se vyznačuje produkty s krásným designem. Hlavní myšlenkou značky Nila je respekt k přírodě a lidem, díky němuž chtějí svým zákazníkům přivodit nevšední nákupní zážitek. V sortimentu Nila naleznete originální bytové doplňky a v poslední době trendy etickou módou, pro niž se občas používá pojmenování slow fashion. Doplňky a oblečení jsou vyrobeny z ekologických materiálů a za řádných pracovních podmínek. Vyberou si zde především nároční zákazníci, kteří vybírají veganské a fairtrade produkty či aktuálně populární biokosmetiku.

Společnost, kterou založili Eva a Petr Urbanovi, bojuje za zlepšení podmínek v textilním průmyslu. Podporují zachovalost tradičních řemesel a po celém světě vyhledávají ty pravé produkty a podporují komunity, kteří se na jejich výrobě podílejí. Zastupují rovněž designéry a značky, jejichž hlavním cílem je nejít společně s davem.

Dámské oversize šaty

Firma Nila dlouho hledala ideální dámské šaty, ale byla bez úspěchu, tak si je nechala navrhnout a ušít. Za zrodem šatů, které jsou mírně oversize, stojí dvě designérky – Linda Kaplanová a Tereza Ujevićová. Šaty jsou vyrobeny z toho nejjemnějšího materiálu (přírodní viskózy) tak, aby byly co nejpříjemnější na nošení a slušely opravdu všem.

Pět barevných variací

Na výběr je pět barev dámských šatů – tmavě růžová, fialová, béžová, hořčicová a modrá. Ve skutečnosti je barev vlastně šest, jelikož modrá varianta šatů je vyráběna ve dvou odstínech a to ve smaragdové a čistě modré.

S páskem či bez něj

Dámské oversize šaty můžete nosit společně s páskem či bez něj. Pásek je samozřejmě jejich součástí a je zhotoven v totožné barvě jako šaty. Vše můžete zakoupit ve velikosti od té nejmenší, což je XS, až po L za cenu 2 690,– Kč, která je jednotná pro všechny barvy i velikosti.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu