Marionnaud sety na Den matek

Marionnaud sety na Den matek

4. května 2016, Marionnaud sety, Den matek, Marionnaud, drogerie, vůně, péče, tělo, krása

Sponzorované odkazy

Druhá květnová neděle se již tradičně pojí s oslavou maminek. Síť parfumerií Marionnaud si pro tuto příležitost připravila dvě limitované sady – inspirované matkou přírodou. Poděkujte své mamince za laskavou péči a lásku a věnujte jí dárek v podobě kosmetické sady, která potěší.

Den Matek letos připadá na 8. května.Den Matek letos připadá na 8. května.

Den Matek

V tento sváteční den dávají děti svým matkám dárky, většinou se jedná o květiny nebo čokoládu. Den Matek vznikl na popud Anny Reeves Jarvisové, která aktivně bojovala o prosazení práv matek, začátkem 20. století. O pět let později americký prezident Woodrow Wilson vyhlásil první oficiální oslavu tohoto svátku. Dnes se Den Matek slaví v různé dny a na mnoha místech po celém světě. Motiv však zůstává pořád stejný – vzdát hold všem matkám a mateřství.

Kosmetické sady

Zkuste tento rok namísto obligátní kytičky nebo bonboniéry darovat exkluzivní set kosmetiky. Kosmetické sady od Marionnaud dostaly příznačný název Amazonian poetry a jde se o set očních stínů a laků na nehty.

ESSENTIAL MAKE UP PALETTE

Jedná se o paletku deseti očních stínů v přirozených – takzvaných nude odstínech. Díky kombinací světlých a tmavých barev ve vyváženém poměru lze vykouzlit jak svůdný kočičí pohled, tak vytvořit jemné denní líčení. Maminky potěší jejich snadné nanášení díky hedvábné textuře a zcela jistě ocení praktické zrcátko, které je součástí paletky včetně dvoustranného aplikátoru.

Paleta s očními stíny Essential Make Up Palette. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 229 Kč.Paleta s očními stíny Essential Make Up Palette. K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 229 Kč.

SET 5 NAIL LACQUERS

Prostřednictvím této palety své mamince vykouzlíte úsměv na rtech: Set s pěti extra lesklými laky na nehty je inspirovaný přírodou.

Paleta je doslova nabušená hravými, sytými barvami a nese se ve znamení léta. Obsahuje lak s odstínem višně, krásné růžové, jemného korálu, slunečních paprsků a mentolovou barvou moře. Laky se snadno nanášejí, perfektně kryjí a navíc dlouho vydrží.

Set 5 Nail Lacquers zakoupíte za cenu 549 Kč.Set 5 Nail Lacquers zakoupíte za cenu 549 Kč.

Marionnaud vás zcela jistě potěší i nabídkou 40% slevy na druhý, levnější produkt. Akce probíhá od 25. 4. do 8. 5. 2016

Foto: Marionnaud a Flickr.com.

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, ostatní a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu