Prémiová kvalita! – Botky a kabelky od H&M

Prémiová kvalita! – Botky a kabelky od H&M

29. května 2016, H&M, jaro/léto 2016, módní doplňky, boty, kabelky, obuv, semiš, třásně, aktuální trendy, espadrilky, tašky, maxi tašky, lodičky, balerínky, pantofle, mokasíny, dámská obuv, letní obuv, jarní obuv, sandály

Sponzorované odkazy

Každá žena má v oblasti módy nějakou tu slabost. Na prvních příčkách se u většiny z nás objevují boty a kabelky. Jedná se o nezbytné módní doplňky, kterých je zapotřebí mít ihned několik. Musíme je vlastnit v základních barvách jako je černá, bílá, šedá či béžová, ale potrpíme si i na výraznou červenou, tyrkysovou nebo typicky ženskou růžovou. Botky a kabely potřebujeme pro několik příležitostí. Rozdělujeme je na ty do práce, do města, do společnosti a poté existuje několik dalších kousků pro nejrůznější akce. Není tedy pochyb o tom, že nás obuv a tašky tolik zajímají.

Boty a kabelky od H&M

Pro všechny ženy je tu však značka H&M, která nabízí pestrý výběr kabelek a obuvi. Největším lákadlem pro každou z nás může být prémiová kvalita, kterou se oblíbená značka pyšní. Prvotřídním materiálem jako je pravá kůže, nepohrdne zajisté žádná. H&M se také snaží držet krok s aktuálními módními trendy, takže zaručuje i to, že se v davu nestanete outsiderem. A jaká je ona současná nabídka nejžádanějších módních kousků na trhu?

Jarní a letní obuv 2016

Pokud se budete chtít letos řídit nejnovějšími módními hity, tak byste rozhodně neměly vynechat kamenné obchody značky H&M. Nabídka obuvi je zde skutečně obrovská. Naleznete zde lodičky, sandály, balerínky, kotníčkovou obuv, mokasíny, tenisky i pantofle. Do módy se ale opět vracejí i espadrilky, což jsou botky s charakteristickou podrážkou ze šňůrek, které jsou smotané tak, aby vypadaly jako provaz.

Trendy kabely a tašky

Pokud jste zastánkyněmi titěrných kabelčiček, tak je tuto sezónu rozhodně nehledejte u H&M. Zde se totiž roztrhl pytel s maxi taškami, do kterých se nám alespoň všechno vejde (ženy u sebe potřebují nosit neustále spoustu věcí)! Jak je vidno, tak u značky H&M zvítězil letos na jaře a v létě jako materiál semiš. Snad všechny kabelky jsou vyrobeny z této upravené kůže, která je příjemná na dotek. Nesmíme zapomenout ani na to, že letos ,,pofrčí“ boho styl, takže vás zajisté nepřekvapí, že mnoho kabelek a dokonce i bot je doplněno třásněmi.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, kabelky, letní boty, módní kabelky, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu