Ve stylu Řecka se Steliosem Koudounarisem

Ve stylu Řecka se Steliosem Koudounarisem

27. května 2016, Stelios Koudounaris, řecká móda, dámská móda, řecký návrhář, inspirace z Kypru, dlouhé dámské šaty, vysoká kvalitní móda, Budoir, body, rock styl, divoká móda

Sponzorované odkazy

Tým módní společnosti Budoir představil již koncem roku 2014 jednoho z nejlepších řeckých módních návrhářů. Stelios Koudounaris je výjimečný člověk a také ikona ve světové módě. Uznávají ho již několik let nejen v Řecku, ale také v ostatních státech. Lze ho považovat za superstar, jehož práci představují mezinárodní časopisy, jako jsou Vogue, Harper Bazaar, Madame Figaro, InStyle a mnoho dalších.

Inspirace pochází z Kypru

I když je Stelios Koudounaris brán jako řecký návrhář, pochází však z ostrovního státu Kypr. Na svůj původ je velice hrdý a od své rodné země se nechává rovněž inspirovat ve svých modelech, které si celý svět oblíbil díky krásným materiálům, dokonalým střihům a vytříbenému stylu, jenž sedne každé postavě.

Divoké modely s rockovým stylem

V každé z kolekcí značky „STELIOSKOUDO­UNARIS“ naleznete divoké kousky, kterým vnukl tvůrčí jiskru rockový styl. Tyto modely jsou vyráběny výhradně v Řecku, ale jsou následně distribuovány do více než padesáti obchodů v zemích, jako jsou Rakousko, Dánsko, USA, Egypt, Polsko, Velká Británie, Itálie, Korea a samozřejmě domácí Řecko a Kypr.

Dámská móda na Budoir

Ikona, jakou je Stelios Koudounaris, je ideální volbou pro všechny, kteří mají rádi vysoce kvalitní módu s moderním nádechem. Internetový e-shop Budoir je velice pyšný na to, že svým zákazníkům může představit nejnovější nabídku z oblasti, jakou je dámská móda.

Nejpočetnější položkou ve sbírce jsou nepochybně dlouhé dámské šaty. Co více by mohlo vypadat takhle žensky? Zde lze zpozorovat onu kyperskou inspiraci z antických tóg, které byly rovněž dlouhé a splývavé. Některé z jeho modelů zdobí velký rozparek, díky němuž vám při chůzi může vykouknout úplně celá nožka.

Mimo šaty se řecký designér věnuje rovněž návrhům dámských body, které vypadají velice rafinovaně. Na stránkách společnosti Budoir můžete zakoupit také vkusné topy, saka, overaly a široké kalhoty. Pro mnoho módních kousků z dílny Steliose Koudounarise je typický černo-bílý pruh či jiné geometrické vzory, které působí velmi sofistikovaně. Jedná se o jeden ze znaků, podle něhož lze jeho modely poznat.

Zdroje: Budoir, Stelios Koudounaris

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu