DJská soutěž o ceny a hraní s LAIDBACK LUKEM!

DJská soutěž o ceny a hraní s LAIDBACK LUKEM!

25. listopadu 2010, SaSaZu, Laidback, Dj LaidBack Luke, soutěž o lístky

Sponzorované odkazy

17. prosince vystoupí v pražském klubu SaSaZu holandský dj a producent LAIDBACK LUKE, jeden z technicky nejnadanějších djů současné housové scény a Vy si můžete zahrát po jeho boku! Pokud si myslíte, že hrát na velké akci je výsadou pouze domácích djských matadorů, tak zbystřete. V této soutěži dáváme šanci zejména těm, kteří mají talent, ale možná nechtějí čekat, až objedou všechny kluby v ČR, aby si jich konečně někdo všiml. A co pro to musíte udělat? Stačí se pouze zaregistrovat do facebookové aplikace LIVE61 a vložit svůj djský set v délce 30–60 minut publikovaný na webu www.soundcloud.com Systém je jednoduchý – prvních 20 setů s nejvyšším počtem „To se mi líbí“ má svou cenu jistou. O přesném umístění prvních pěti rozhodne odborná porota. Hlasovat mohou všichni, kteří mají svůj profil na Facebooku.

Pravidla souteže:

Trvání soutěže: od 23.11.2010 do 12.12.2010

Počet výherců: 20

Hlavní výherce (1. místo) získává možnost odehrát hodinový set 17.12.2010 s La­idbackem Lukem v klubu SaSaZu + 2× Backstage Pass, zapůjčení terénního vozu 4×4 na víkend od společnosti Rent Point a věcnou cenu od partnerů soutěže.

Další výhry:

2. – 5. místo: 2× VIP vstup + věcné ceny od partnerů soutěže

6. – 10. místo: 2× VIP vstup v hodnotě 2× 1200,– Kč

11. – 20. místo: 1× vstup v hodnotě 590,– Kč

Partneři soutěže: Elme.cz, Prodance.cz, RentPoint.cz, Pioneer Pro DJ

Hodnocení:

  • všechny sety jsou veřejně umístěny na facebookové stránce: „http://apps.fa­cebook.com/li­vesixtyone“ http://apps.facebook.com/livesixtyone – sety se hodnotí pomocí tlačítek „Líbí se mi!!, hodnotit může každý uživatel Facebooku

Ostatní informace:

Všichni výherci budou kontaktováni do 15.12.2010 formou e-mailu s podrobnostmi o výhře, umístění a předání cen. Pokud nebude hlavní výherce schopen se dostavit 17.12. k odehrání setu, jeho místo nahrazují výherci řazení pod ním. Toto se týká pouze odehrání setu, nikoliv věcných výher. Na výhru nevzniká právní nárok. Soutěže se mohou účastnit pouze osoby starší 15ti let. Každý soutěžící dává svůj souhlas se zveřejněním svého jména a příjmení na listině výherců, která bude zveřejněna na internetových stránkách této Facebookové soutěže. Provozovatelem soutěže je LIVE61 s.r.o.

http://www.live61.com

Video:

Laidback Luke – Show me love

Swedish House Mafia in the Studio w/ Laidback Luke

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu