Čerstvý vítr na Budoir: Nadia Rapti

Čerstvý vítr na Budoir: Nadia Rapti

6. června 2016, Nadia Rapti, řecká návrhářka, Budoir, trendy, krajka, třásně, Boho Chic Fabulous, boho styl, dámské šaty, vysoký pas, overaly, elastický materiál, pouliční móda, oblečení od rána do večera

Sponzorované odkazy

Nadia Rapti se narodila a vyrostla v hlavním městě Řecka – v Athénách. Na tamější univerzitě vystudovala filologii, ale její mladistvá osobnost se rozhodla zapojit do toho, v čem se cítila skutečně spokojená. A to bylo činit lidi šťastné pomocí módy, která jim bude slušet. Rozhodla se tedy studovat módní design na řecké Veloudakis Fashion School, a pak začala s vlastní tvorbou. Po malých, ale stabilních krůčcích roku 2013 vytvořila autorskou módní značku „Nadia Rapti“.

Modely značky Nadia Rapti

Její modely se vyznačují láskou ke kontrastům, které berou inspiraci v každodenním životě. Pouliční móda využívá ochranných známek, jako jsou krajka a třásně, které společně dávají dohromady perfektní boho sty. Heslem značky Nadia Rapti je: ,,oblečení není omezeno na denní dobu“, ale lze ho nosit od rána do večera pouze s jednoduchými stylistickými změnami.

Novinky na Budoir

Jako nově příchozí vítá designérku Nadiu Rapti společnost Budoir. Autorka se zde představuje s návrhy šatů, overalů, body, kalhot, šortek, triček, bund, košil a sukní. Největší zastoupení mají samozřejmě šaty, které dokážou podtrhnout ženskost na té nejvyšší úrovni. Vyráběny jsou z příjemných a lehkých materiálů. S velkou oblibou jsou doplněny krajkou a třásněmi. Tento Boho Chic Fabulous trend se stává v letošní jarní a letní sezóně skutečným hitem.

V kolekcích této návrhářky si lze povšimnout i jejího zájmu o vysoký pas. Kalhoty, sukně a šortky se ve většině případů pyšní tímto trendy střihem. Naopak vrchní módní kousky od designérky Nadii Repti jsou střihu krátkého, takže se v outfitech nesrovnalosti dokonale dorovnají.

Na internetovém obchodě Budoir můžete zakoupit i několik krásných modelů overalů od značky Nadia Rapti. Stejně jako minulý rok, tak i letos zůstávají v kurzu. Zpodobňují uvolněný styl a díky elastickým materiálům, ze kterých jsou vyrobeny, si jejich nošení musí oblíbit každá z žen. Široké nohavice, boční kapsy a pružný pas jsou skutečně příjemnými společníky.

Zdroje: Budoir, Nadia Rapti

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu