Buďte IN s Louis Vuitton Prefall 2016

Buďte IN s Louis Vuitton Prefall 2016

2. června 2016, Louis Vuitton, Louis Vuitton Prefall, Prefall 2016, LV, luxusní oblečení, elegantní oblečení, francouzská značka, módní dům

Sponzorované odkazy

Věhlasný francouzský módní dům Louis Vuitton nám představuje svou Prefall kolekci pro rok 2016, která zahrnuje dámské oblečení v různých stylech. Skládá se totiž hned ze tří různých pilířů. Obdivovat můžete elegantní outfity laděné do neoklasicistního stylu, novou dimenzi sporty oblečení i téma snového dobrodružství, které nás zavede do nejrůznějších koutů světa.

Zahrňte dobrodružství do svého šatníku

Kolekce Women’s Ready to Wear pro letošní podzim oblékne každou ženu od hlavy až k patě. Její pestrost a různorodost dokazuje fluidní prolínání stylů. Najdeme zde androgynní prvky, sporty styl, ale chybět nemůže ani elegance tak vlastní této značce. Louis Vuitton vás se svou novou kolekcí sveze na vlně dobrodružství. Protože i cestování šatníkem může být zábava a napětí!

Jedna kolekce, tři styly

Na první pohled se sice tři různé styly, kterým se Louis Vuitton Prefall kolekce věnuje, mohou zdát neslučitelné, ale brzy zjistíte, že se naopak výborně doplňují. Neoklasicismus vnáší do kolekce elegantně vytříbený styl, který nás přivede k odkazu této tradiční francouzské značky. S novou dimenzí sportovního oblečení přichází komfort a fluidnost šatníku aktivní ženy, ve kterém má ale stále místo esence luxusu v každém detailu. Prozkoumat svět pak můžete díky tématu snového dobrodružství. To s sebou přináší svěží a nový pohled na současné století módy.

Outfit pro každou ženu

Každý z dvanácti ouftitů představuje jedna ze šesti dívek. Rockového ducha přináší Lineisy s blůzou na zip, koženou sukní a doplňky v podobě dlouhých rukavic z lesklé kůže zdobených zipy. Nechybí ani ten nejvíce ženský prvek dámského šatníku – šaty. Ty můžeme pozorovat u Natalie, která oblékla dlouhé splývavé šaty a přidala k nim kabelku City Steamer z lesklé hladké a zrnité kůže, ale také u Fernandy, jejíž šaty jsou nabírané a zdobí je i kabelka Petite Malle se vzorem pruhů na plátně monogram a kovovým barevným zámečkem. Za pozornost stojí i Sora, jež nám představuje kabát s páskem a kalhoty se vzorem.

Foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu