Vyberte si z Compagnie de Provence na Nordicday.cz

Vyberte si z Compagnie de Provence na Nordicday.cz

22. června 2016, Compagnie de Provence, Nordicda.cz, kosmetika, vonné svíčky, přírodní kosmetika, novinky, tělový balzám, balzám na ruce, tradiční mýdlo, Marseille, bambucké máslo, designový obal, tekuté mýdlo, krém na ruce, levandule, anýz, pačuli, jasmín, bílý čaj, černý čaj, oliva

Sponzorované odkazy

Příběh francouzské značky Compagnie de Provence započal již roku 1990, když se dva přátelé rozhodli založit obchodní společnost v nejstarší čtvrti města Marseille. Rozhodli se oživit tradici legendární kostky mýdla, která toto město reprezentuje. Dnes jsou produkty jejich značky oblíbené po celém světě a obyvatelé České republiky je mají možnost zakoupit na e-shopu Nordicday.cz.

Novinky

Novinkami jsou zcela nové vůně, pečující produkty i krásné designové obaly. Z nejnovějšího sortimentu můžete zakoupit tradiční mýdla, balzámy na ruce, vonné svíčky, tělové balzámy, tekutá mýdla a krémy na ruce. Ty jsou povětšinou v nabídce ve třech základních vůních, kterými jsou oliva a levandule, jasmín, anýz a pačuli. Oblíbené vůně nádherně provoní pokožku rukou, která bude báječně hladka a hydratovaná.

Bílý a černý čaj

Speciální nabídkou jsou poté tekutá mýdla a krémy na ruce s příjemnými tóny černého a bílého čaje, které jsou balené ve skleněné lahvi s pumpičkou v nádherném nadčasovém obalu, který oživí interiér každé koupelny či kuchyně. Výživný krém je obohacen o bambucké máslo, olivový olej a vitamín E. Tekuté mýdlo obsahuje rostlinné oleje a glycerin.

Přírodní kosmetika

Veškerá kosmetika značky Compagnie de Provence obsahuje většinový podíl složek přírodního původu. Tělový balzám a balzám na ruce jsou obohaceny o olej z rýžových otrub, olivový olej organického původu, rýžový olej a bambucké máslo. Neobsahují parabeny, fenoxyethanol a minerální oleje. Krásně zvláčňují pokožku a jsou vhodné i pro velmi suchou kůži.

Vonné svíčky

Součástí nejnovější nabídky je i vonná svíčka, která je nabízena v již zmiňovaných třech základních vůních. Květinové vůně jasmínových květů s tóny černého pepře smyslně doplní romantické chvíle strávené s vaší polovičkou. Nádherná čistá vůně levandule vás bude vybízet k relaxaci a uvolnění a nechá vás zapomenout na starosti všedních dní. Smyslná vůně badyánu s příměsí pačuli vás dokonale uvolní při koupeli nebo hrnku čaje po práci. Všechny svíčky jsou vyrobeny v elegantní skleněné lahvičce, která se stane vkusnou dekorací do vašeho interiéru.

Zdroje: Nordicday

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu