Nová letní kolekce Summer Flair v ORSAY

Nová letní kolekce Summer Flair v ORSAY

10. června 2016, Orsay, nová letní kolekce, Summer Flair, trendy, outfit, květinové vzory, denim, orientální vzory, leopardí motivy, třásně, šátky, kabelky, pestré barvy, etnické vzory, dámské šaty, denimová bunda, overal, sportovní šaty, městský styl

Sponzorované odkazy

Již nyní můžete na pultech obchodů oblíbené značky ORSAY nakoupit nejnovější kolekci s názvem Summer Flair. Léto je za dveřmi a už nyní to za okny vypadá velice lákavě. Možná se už nyní chystáte na nějakou tu dovolenou, kde byste rozhodně nějaké ty letní trendy kousky potřebovali. Ještěže je tu Orsay, která je vždy připravená.

Letní kolekce plná barev

Letní kolekce značky Orsay nabízí všem potencionálním zákaznicím úžasné modely, ze kterých lze vytvořit ještě úžasnější outfit. Určitě se připravte na to, že k létu patří pestré barvy a na to tato populární značka rozhodně nezapomněla. Žlutá, růžová, oranžová, tyrkysová a ostatní příjemné barvy se nesou celou kolekcí. Jen při pohledu na toto nádherně zbarvené oblečení a módní doplňky vám srdce poskočí.

Nestárnoucí denim

Denim je nestárnoucí klasikou již řadu let. Ani tato sezóna nebude výjimkou a značka Orsay nabízí hned několik riflových kousků, do kterých se určitě zamilujete. Orsay má ve své kolekci Summer Flair připravené kousky z denimu, ale i z jeho imitace. Vždy trendy bude například denimová bunda, kterou lze nosit v neotřelé kombinaci s výraznou sukní, vysokými kozačkami a rolákem rovněž od ORSAY. Velice krásným kouskem je i letní overal, kterým můžete nahradit šaty, trička i sukni. Díky módnímu střihu s odhalenými rameny ho oceníte zejména při městském stylu. Dále značka nabízí mladistvou sukni z imitace denimu, kraťasy s ohnutými nohavicemi a spoustu dalších džínových modelů.

Dámské šaty

S příchodem léta se zajisté všechny ženy těší na to, až budou moci obléci trendy šatičky. Orsay jich nabízí ihned několik. Na první pohled mě ihned zaujaly proužkované šaty sportovního stylu s překřížením vyrobené z viskózy, která vám zaručí příjemné nošení. Určitě vás potěší i květinové šaty s motýlími rukávy či šaty s etnickými vzory, které budou letos v létě taktéž in.

Letní módní doplňky

Součástí nejnovější letní Orsay kolekce je i několik módních doplňků. V první řadě zde máme slušný výběr šátků. V sortimentu naleznete šátky s nápisy, třásněmi, orientálními i květinovými vzory, leopardími motivy a také saténové šátky. Pro novou kolekci byla navržena i řada kabelek povětšinou větších rozměrů v klasických barvách černé, bílé a béžové. Naleznete zde ale i tašky červené, růžové a modré.

Zdroj: Orsay

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu