Favorité na léto od H&M: praktičtí a neotřelí

Favorité na léto od H&M: praktičtí a neotřelí

8. června 2016, H&M, léto, letní móda, letní kalhoty, dámské šaty, dlouhé šaty, maxišaty, žerzejové šaty, vzorované šaty, harémové kalhoty, loose fit kalhoty, klobouk, slamák, kšiltovka, pokrývka hlavy, trendy, styl, favorité na léto, sluneční brýle, doplňky na léto

Sponzorované odkazy

Léto a s ním spojené teplé počasí vám stanovuje jisté podmínky. Sluníčko se tváří přívětivě, zvlášť po dlouhé a pošmourné zimě, ale není to s ním tak růžové, jak se zdá. Stejně jako proti mrazu se proti němu musíme svým způsobem obrnit. A to doslova! Praktický outfit nám nabídne například značka H&M, jejíž nabízená módastyl a jde ruku v ruce s nejnovějšími trendy.

Letní maxi šaty

Favorité pro toto léto budou v první řadě dlouhé šaty. A nejedná se o trend, který by si ustanovila sama značka H&M, dámské maxi šaty nyní uvidíte ve výkladních skříních snad všech módních obchodů. V kurzu budou hlavně vzorované šaty. H&M nabízí například model plisovaných šatů bez rukávů s rozparky po stranách či maxi šaty z viskózové tkaniny s širokým horním volánem a úzkými nastavitelnými ramínky. Zvolit si můžete ale i žerzejové šaty s leskem a krátkými křidélkovými rukávy.

Široké, harémové i loose fit kalhoty

Sháňka bude letos i po letních kalhotách. Trendy budou zejména takzvané loose fit kalhoty, což je široký střih s pružným pasem a zúženými nohavicemi. H&M nabízí dokonce i modely z jakési chladivé tkaniny, takže pro letní vedra naprosto ideální! Mezi letní kalhoty se řadí i široké kalhoty z tkaniny se stahovací šňůrkou v pase. U H&M hlavně s nejrůznějšími typy vzorování. Do módy se vracejí i harémové kalhoty, které můžete buďto vyhrabat ze svých starých zásob či je koupit v obchodech značky H&M. Vybírat můžete z jednobarevných i lehce vzorovaných.

Nezbytné pokrývky hlavy

Zajisté nutným doplňkem, na který byste dámy neměly v letním čase zapomenout, je jakákoli pokrývka hlavy. U H&M si můžete koupit například krásný klobouk ze splétané slámy s koženkovou stuhou či klobouk z papírové slámy s žakárově tkanou stuhou a ještě z několika dalších desítek modelů roztomilých slamáků. Pokud vám z jakéhokoli důvodu tento typ klobouku nevyhovuje, můžete sáhnout třeba po kšiltovce s přední aplikací a nastavitelným páskem s plastovým zapínáním vzadu.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu