Hurá do léta! S F&F je máte vychytané!

Hurá do léta! S F&F je máte vychytané!

16. června 2016, FaF, léto, novinky, britská módní značka, stylové léto, dámská móda, módní kousky

Sponzorované odkazy

Léto je v plném proudu a nekonečné sluneční paprsky umožňují nosit oblečení, na které jste se celou zimu těšily. Zpříjemněte si letní dny novým kouskem oblečení a vychutnejte si léto plnými doušky. S novou kolekcí F&F si vyberete jak outfit do práce, na večerní párty či na pláž.

O F&F

Britská módní značka F&F na trh módy vstoupila v roce 2000. Během několika málo let značka expandovala do střední Evropy a brzo na to až do Asie. Kolekce F&F jsou navrhovány a vyvíjeny s ohledem na individuální potřeby zákazníků. Tento rok se F&F stala vítězem celkem dvou kategorií prestižních cen Drapers Awards, které hodnotí největší úspěchy na poli módy.

Letní kolekce

I letos ve vašem šatníku nesmí chybět maxi šaty, sukně a rozevláté pestrobarevné topy. Je jasné, že v bohémském looku plném pohodlných látek a doplňků, budete bodovat nejenom mezi přáteli. Na obchodní schůzku volte krátké šortky a sako. Na všudypřítomných letních párty pro změnu sáhněte po šatech s květinovým potiskem nebo po trendy lněné kolové sukni s crop topem. Námořnický styl je i letos obrovským hitem. Je to prostě nadčasová klasika, která jen tak neomrzí.

Originální top za 529 Kč jako nejlepší základ letního outfitu spojte s denim šortkami za 569 Kč a dolaďte trendy sandálky na podpatku za 669 Kč. Romantický letní look je zaručen.Originální top za 529 Kč jako nejlepší základ letního outfitu spojte s denim šortkami za 569 Kč a dolaďte trendy sandálky na podpatku za 669 Kč. Romantický letní look je zaručen.
V maxi šatech, které jsou in i letos, se jako mávnutím kouzelným proutkem proměníte v sexy divu. Pokud jste odvážná, nasaďte klobouk a jako doplněk nesmí chybět stylová elegantní kabelka a maxi brýle.V maxi šatech, které jsou in i letos, se jako mávnutím kouzelným proutkem proměníte v sexy divu. Pokud jste odvážná, nasaďte klobouk a jako doplněk nesmí chybět stylová elegantní kabelka a maxi brýle.

Květinový sen

Květiny snad nechybí v žádné letní kolekci. I letos květiny zaplavily obchody s oblečením. Rozkvetly topy, sukně, šaty, ale také plavky a spodní prádlo. Můžete vybírat z nepřeberného množství kvítků různých barev a velikostí.

Květinový top s volánkem ulovíte za 399 Kč, za 529 Kč květinové kalhoty a slušivé sandálky za 279 Kč.Květinový top s volánkem ulovíte za 399 Kč, za 529 Kč květinové kalhoty a slušivé sandálky za 279 Kč.

Už jste připraveni na léto?

Foto: F&F

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu