Novinky Dermacolu přímo na tělo!

Novinky Dermacolu přímo na tělo!

16. července 2016, Dermacol, jemný čistící krém, intenzivní péče na ruce a nehty, kyselina hyaluronová, omlazení, odličovací krém, aloe vera, včelí vos, panthenol, suchá pokožka, odličování očí, pupalkový olej

Sponzorované odkazy

Česká kosmetika Dermacol slaví letos 50 let od svého působení. V rámci velkolepých oslav nezapomíná tato legendární značka ani na své zákaznice a přináší jim dva zbrusu nové produkty přímo na tělo. Jednou z novinek je Dermacol HAND & NAIL Intenzivní péče na ruce a nehty a druhou je jemný čisticí krém Hyaluron Wash Cream.

HAND & NAIL Intenzivní péče na ruce a nehty

Značka Dermacol má celou řadu funkčních krémů na ruce a letos k nim přibyl i produkt s názvem HAND & NAIL, který zajistí namáhaným nehtům i pokožce na rukou okamžitou a celodenní ochranu. Tento krém je určen hlavně pro citlivou a suchou pokožku, se kterou mají problémy všichni, kteří si musejí často umývat ruce, ale také ti, co pracují v kanceláři, na zahrádce, v kuchyni nebo i ostatní, jejichž ruce jsou vystaveny škodlivým vlivům.

Tato intenzivní péče na ruce a nehty má ihned několik pozitivních účinků. Hloubkově regeneruje pokožku rukou, posiluje nehty a zlepšuje schopnost pokožky vázat vodu a tím zabraňuje vysušování pokožky. A to vše je především díky účinným látkám, které jsou v krému obsaženy. Jsou jimi pupalkový olej, glycerin, panthenol, alantoin, lanolin a včelí vosk.

Jemný čisticí krém Dermacol Hyaluron

Další řada oblíbených produktů od značky Dermacol nese název Hyaluron a i k ní letos přibyl jeden nováček. Je jím jemný čisticí krém Hyaluron Wash Cream, který pleť zbavuje nečistot a zbytků make-upu a zároveň ji krásně vypíná a vyživuje. Je v něm totiž obsažena kyselina hyaluronová, která je známá svými výraznými omlazujícími účinky.

Další důležitou látkou obsaženou v krému je aloe vera, jež je bohatá na sacharidy, stopové prvky a různé organické látky. Ta zase pomáhá uklidnit a zvláčnit suchou, podrážděnou anebo narušenou pokožku a podporuje její regeneraci. Krém hravě nahradí vaše stávající odličovací přípravky a můžete ho používat i při odlíčení očního okolí. Nepůsobí dráždivě ani na suchou a jemnou pleť.

Zdroj: Dermacol

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu