Sportujte se stylem! / Sportovní oblečení DRAPS

Sportujte se stylem! / Sportovní oblečení DRAPS

29. listopadu 2010, sportovní oblečení, sportovní oblečení DRAPS, oblečení pro sport, dámské sportovní oblečení, pánské sportovní oblečení, thermoprádlo, thermo, fleece

Sponzorované odkazy

Sport je důležitou součástí nejednoho z nás a dá se říci, že po všeobecné sportovní mánii, která u nás proběhla v 90. letech, není Čecha, který by se alespoň několikrát za rok nevydal do posilovny, na kolo či v posledních měsících na zumbu. Obliba a pozice sportu v našich životech neustále stoupá, a tudíž všem sportovním nadšencům (ale samozřejmě nejen těm) je věnován dnešní článek o úspěšné české značce DRAPS, která již od roku 1998 vyrábí kvalitní oblečení pro sport a volný čas.

V záplavě cizích značek a levného sportovního oblečeního z Asie je radost setkat se s úspěšnou českou firmou, která vyrábí již několik let kvalitní sportovní oblečení a oblečení pro volný čas. Firma DRAPS sídlí v Olomouci, kde se všechno oblečení navrhuje, vyrábí a také prodává. Přirozně si sportovní oblečení DRAPS můžete koupit i v jiných městech, firma totiž provozuje síť značkových prodejen v obchodních centrech po celé České republice, mimo jiné v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Zlíně a v dalších městech, navíc také můžete pohodlně nakupovat z domova přes e-shop www.draps.cz.

Firma DRAPS nabízí oblečení snad pro všechny druhy sportu, zejména pak pro aerobik, fitness či běh, ale i oblečení pro cyklistiku, turistiku, tenis, squash, lyžování a další. Firma DRAPS však samozřejmě nelpí jen na funkčnosti oblečení, ale také klade důraz na jeho moderní desing a originalitu, což se nejlépe ukazuje na oblečení pro volný čas. Sportovní oblečení DRAPS je vyráběno nejčastěji v kombinaci bavlny a elastanu. Ve značné míře se rovněž uplatňují Supplex, AquaMove, Coolmax, Softshell, Thermolite, Thermocool i materiály typu viskóza, polyester, výplněk a další.

Dámské sportovní oblečení DRAPS

Dámské sportovní oblečení nabízí velké množství triček, tílek, bolerek a bund, které lze snadno kombinovat s dlouhými kalhotami, a to jak v pase na gumu či na šnůrku, s úzkými či širšími nohavicemi, záleží jen na vás. Můžete vybírat i mezi různými druhy šatů či sukýnek, které využijete i při denním nošení.

Pánské sportovní oblečení DRAPS

pánské sportovní oblečení firmy DRAPS nabízí rozmanité množství tílek, triček a bund a samozřejmě k nim padnoucích kalhot, a to jak dlouhých, tak třičtvrtečních či kraťasů. V zimě pak jistě oceníte rozšíření nabídky o výrobky z materiálu fleece či například thermoprádlo.

Pokud vás nabídka firmy DRAPS zaujala tak jako nás, navštivte některou z prodejen DRAPS, anebo se rovnou vydejte na jejich internetové stránky, kde dostanete podrobnější informace o této úspěšné české značce sportovního oblečení.

zdroj: www.draps.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu