Letní Boho Chic od Nily

Letní Boho Chic od Nily

2. července 2016, cestovatelská kolekce Braintree, letní boho chic, Nila, stylové oblečení, originalita, bio-bavlna, organická a ekologicky udržitelná vlákna, Austrálie, oblečení z bambusu, oblečení z konopí, dámské šaty, dámské kalhoty, letní kalhoty, tunika

Sponzorované odkazy

Letní období přímo svádí k řadě dobrodružství. Někteří z nás například vyrážejí na zážitkovou dovolenou či se chystají užít léto na festivalech, v přítomnosti svých akčních blízkých nebo si vystačí sami se sebou třeba při několikadenní túře. Pro všechny tyto případy je tu letní cestovatelská kolekce Braintree, kterou máte možnost zakoupit na stránkách Nila nebo v kamenné prodejně nacházející se na Praze 3 v ulici Korunní 91.

Braintree – originalita, styl a jedinečnost

Móda od Braintree je bezesporu unikátní a nadčasová. Ještě ke všemu má na paměti ochranu životního prostředí. Již od svých začátků v daleké Austrálii vyvíjí organická a ekologicky udržitelná vlákna, po kterých je v poslední době velká sháňka. Veškeré modely této značky vystihují pojmy, jako jsou originalita, styl a jedinečnost. A podle mého názoru jsou to hlavní požadavky, které má na módu každá z žen.

Letní Boho Chic

Letošní letní boho chic kolekce od Braintree je inspirovaná Marokem. Boho styl tuto sezónu letí, a pokud máte oči na stopkách, tak jste si zajisté všimli, že výlohy a pulty módních obchodů jsou plné vzorů, lehkých materiálů, volných střihů a příjemných barev. Braintree nezůstává pozadu a všem svým věrným i novým zákaznicím tento letní hit také dopřeje.

Ženy budou moci vybírat z několika modelů topů, tunik, kalhot, overalů, šatů i kraťasů. Jeden z krásných topů nese název Alaura. Má jemný modro-bílý vzor a je vyroben z příjemného bambusu, jež je ideálním materiálem pro nadcházející letní dny. Top Karima je zase volného a pohodlného střihu s jednoduchými vyšívanými detaily, a vyroben z příjemného konopí a bio-bavlny.

Slušivé šaty Nalu jsou rovněž ideální pro letní dny a to díky 100% bio-bavlně. Šatičky s modro-bílým vzorem mají jemně nabíraný výstřih v přední i zadní části a šikmý dvojitý lem v dolním zakončení. Druhý model šatů je tunikového střihu s moderními vyšívanými detaily modré barvy. Opatřen je i praktickými bočními kapsami.

Kalhoty v pastelově modré barvě jsou z 100% bio-bavlny. Mají pohodlný flexibilní pás a hladkou přední část pro maximální lichotivý střih. Jemně zužující se nohavice ke kotníkům vám budou zajisté ohromně slušet. Druhým modelem jsou rovněž kalhoty volného střihu, avšak s jemným modro-bílým potiskem a pásem na gumu.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu