H-era je Boho Chic: Na Budoir!

H-era je Boho Chic: Na Budoir!

28. června 2016, Budoir, H-era, Boho chic, boho styl, třásně, krajka, khaki, dámské šaty, sexy šaty, mini-šaty, letní móda, léto 2016, řecká móda, řecká návrhářka, trendy, košile, volány

Sponzorované odkazy

Mladá módní značka H-era zastupující nadějnou řeckou návrhářkou se velmi úspěšně začleňuje do rodiny na Budoir shopu. Má jedinečný styl a oblečení z její dílny se velmi snadno nosí. Není divu, že už si získala řadu stálých zákaznic. Kdo by se totiž nechtěl cítit jako řecká bohyně?

Letní dámská móda

Pro toto léto se značka H-era rozhodla navrhnout poněkud rozpustilé módní kousky. Nemáme prý zapomínat na to, že v letním období jde hlavně o zábavu a relaxaci. A proto si máme vybírat oblečení, jež nám vyhovuje, a cítíme se v něm pohodlně, aby nám nic nebránilo v tom, se jít bavit.

Boho chic

Letos v létě se přímo roztrhl pytel s takzvaným boho stylem. Všude míjíme jen krajky, barvy, volány, třásně a volně střižené módní kousky. H-era nezůstává pozadu a troufám si říci, že možná i leckteré konkurenční značky předčí. Řecká móda se totiž boho stylem inspiruje už pěknou řádku let a řečtí módní návrháři jsou na toto skutečnými mistry!

Dámské šaty

Největší zastoupení mají v letní boho chic kolekci mají dámské šaty, které neodmyslitelně patří ke každé teplé sezóně. Na první pohled mne zaujaly žluté šaty s pružným pasem, hluboký výstřihem do V a volány kolem vpředu i vzadu. Naopak sexy černé šaty mají kolem výstřihu krajkový detail a dvě účelné postranní kapsy.

Barva khaki

V nejnovější letní kolekci od H-era naleznete i několik kousků v trendy khaki barvě, která je přímo charakteristická pro onen boho styl. V této barvě si můžete vybrat například dlouhou košili s výstřihem do V a několika rozparky. Košili lze nosit jako šaty nebo jako další vrstvu oblečení při chladnějších nocích. Druhým khaki modelem je rovněž košile, která je o něco kratší, má dvě velké přední kapsy, zlaté knoflíčky, límeček, tříčtvrteční rukávy a je prodávána s páskem.

Sexy krajka

Boho chic modely si nelze představit bez výrazné krajky. H-era svým zákaznicím nabízí celo-krajkové nebo polovičně-krajkové modely, na kterých tento významný detail naprosto vyniká. Jedná se například o černý krajkovaný cropped top s krátkými rukávy a drobnými třásněmi. Druhým modelem jsou černé mini-šaty s flanelovou sukní a krajkovým vrškem.

Zdroj: Budoir

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu