Léto 2016 s Pandorou

Léto 2016 s Pandorou

8. července 2016, Pandora, letní kolekce Pandora, šperky Pandora, festivalová kolekce Pandora, elegantní šperky, náhrdelníky, řetízky, přívěsky, náramky

Sponzorované odkazy

Léto je v plném proudu a je plné barev a lesku. Jak tyto ingredience dodat svému outfitu? Přece za pomoci trendy a stylových šperků! Právě takové najdete v kolekci oblíbené značky Pandora, která si pro léto 2016 připravila velmi rozmanitý koktejl různých stylů. Při tvorbě nejnovější kolekce se nechala inspirovat nespoutaným oceánem, krásami orientu i lotosovými květy a exotikou a tušíte správně, že výsledek je dokonalý.

Letní nezbytnosti od Pandory

Letní kolekce značky Pandora je plná nepostradatelných kousků. Nic vaše letní šaty neozdobí lépe než váš úsměv a k němu perfektní šperky přitahující pohledy okolí. Díky kolekci Pandora se s novou kolekcí šperků vydáte na vysněnou exotickou dovolenou. Šperky jsou totiž zahaleny do bohatých potisků, vodou zmáčených struktur, oživují je exotické květy, surreální mořské vlny i barevní papoušci. Letní náladu dodávají i zvolené barvy, kterým vévodí třpytivé a průsvitné tóny karmínově rudé, modrozelené a mrazivé mátové barvy.

S Pandorou na festival

Šperky Pandora využijete nejen při výjimečných příležitostech, ale třeba i na výletě na letní festival. Část kolekce se totiž nechala inspirovat bohémským stylem, který si pro letošní léto můžete osvojit také! Šperky ze zářivého sterlingového stříbra oživí každý outfit a parádu v něm uděláte za každého počasí. Přívěsek na náhrdelník Nový začátek s dlouhým řetízkem i prsten Tropický palmový list se dokonale sladí s přírodním prostředím festivalů. Pro romantické duše je tu pak i krajkový vzhled šperků, který vyniká například na přívěsku na náhrdelník Květinová kopretinová krajka na nastavitelném řetízku, nebo na peckových náušnicích nesoucích odkazy na módní květinové vzory, starodávné krajky i uvolněná 70. léta. Barevně ladí šperky z festivalové kolekce Pandora se zenově stříbrnými tóny a také vodními odstíny modrozelené a mátové, které evokují daleké oceány. Ostatně právě rozsáhlé oceány patří mezi oblasti, kde brala značky Pandora inspiraci stejně jako například u mořské hvězdice.

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu