Walking Clean In A Dirty World od Nila

Walking Clean In A Dirty World od Nila

23. srpna 2016, Walking, Clean, Dirty, World, Nial, sporty obuv, unisex obuv

Sponzorované odkazy

Přemýšleli jste někdy nad původem bot, které nosíte dennodenně? Věděli jste, že i boty mohou být zdravotně závadné a při jejich výrobě je zneužíváno nemalý počet lidí? Značkou bot Ekin chtějí její výrobci poukázat na nesmyslnou, masivní produkci nekvalitních bot, často vyrobených za špatných pracovních podmínek.

Ekin jako zástupce friendly značky obuvi. Respektuje člověka i přírodu.Ekin jako zástupce friendly značky obuvi. Respektuje člověka i přírodu.

Nila

Nila je netradičním obchodem v tom nejlepším slova smyslu. V Nila naleznete originální bytové doplňky a etickou módu z ekologických materiálů. Veškeré zboží bylo zhotoveno za spravedlivých pracovních podmínek. Své smysly můžete hýčkat i veganskou biokosmetikou a ochutnat dobroty z řady FairTrade pokrmů. Těšit se můžete na chutné čaje a na jazyku se rozplývající čokolády. To vše z dílny Nila.

Ekin

Ekin boty jsou ručně šité v Portugalsku. Velký důraz při jejich výrobě je kladen na důstojné pracovní podmínky a životní prostředí. Mottem této značky je „Walking clean in a dirty world“, což v doslovném překladu znamená čisté chození ve špinavém světě. Prostřednictvím Ekin si člověk chtě nechtě uvědomuje životní cyklus běžné, syntetické boty. Tyto boty z masové produkce se často vyrábí za otřesných podmínek koželužen v zemích třetího světa. Při výrobě Ekin bot jsou však dodržované vysoké standardy etických podmínek, netoxické politiky a velice se dbá na správnou recyklaci odpadů během jejich výroby.

Unisex

Pohodlné, ručně šité sandály s ergonomickou semišovou stélkou využijete nejenom v současných letních dnech. Boty jsou vyrobené z pravé kůže a přírodního korku. Podrážka je vyrobená z recyklované gumové podrážky bez použití chromu a niklu. Velkou výhodou je jejich unisex vzhled.

Handmade, eko, bio a samozřejmě unisex sandále jsou k dostání od velikosti 36 až do velikosti 46!Handmade, eko, bio a samozřejmě unisex sandále jsou k dostání od velikosti 36 až do velikosti 46!

Rovněž nás zaujaly unisex Runner botasky s recyklovanou gumovou podrážkou a vyrobených z organické plátěné podšívky, rostlinně vyčiněného nubuku a organického plátna. Botasky jsou vybavené ručně vyjímatelnou podšívkou.

Runner botasky do města i na výlet.Runner botasky do města i na výlet.

Něco pro dámy

Módní tenisky bez zavazování jsou trendem letošní sezóny. Nazout je můžete jak ke kalhotům, tak k sukni či šatům. Buďte za hvězdu.

Kotníčkové boty se šněrováním i bez, jsou nestárnoucí klasikou, která z módních mol jen tak nezmizí. Při výrobě bot Ekin se rovněž počítá s dlouhodobou trvanlivostí a udržitelností zvolených materiálů. Sáhnete po hnědých či raději po černém páru?

Zaměřeno na pány

Tyto velmi pohodlné boty jsou elegantní i ležérní zároveň. Pánský model je vyroben z rostlinné vyčiněné přírodní kůže s koženou podšívkou z přírodní krepové tkaniny, bez použití chromu a niklu.

Ke každému páru bot dostanete zdarma úložný box, který je vyroben z recyklovaného papíru.

Krásné boty značky Ekin zakoupíte na Nila.cz nebo v kamenné prodejně v Praze.

Foto: Nila.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu