Dokonalé a nadčasové - kabelky Guess podzim/zima 2010

Dokonalé a nadčasové - kabelky Guess podzim/zima 2010

16. prosince 2010, kabelka, Guess, kolekce, podzim, kabelky Guess, značkové kabelky, luxusní kabelky

Sponzorované odkazy

Klíče, peněženka, mobil, nejdůležitější líčidla – to vše je potřeba někam umístit, když se chystáme překročit práh domu. A to nejlépe do luxusní, dobře vypadající, stylové a pokud možno alespoň trochu praktické kabelky. Nároky se sice mohou zdát vysoké, ale všechny je splňuje americká firma Guess, která již od roku 1981 zdobí svými výrobky muže i ženy. Za tuto dlouhou dobu se značka Guess stala symbolem stylu, mladistvosti a také sex-appealu. Pojďte se se mnou pokochat jejich podzimní kolekcí, která milovníky luxusních kabelek zaručeně nezklame.

Leopardí potisk je všude!

Největším hitem podzimu se bezkonkurenčně stal leopardí potisk. Ve svých kolekcích ho použili takoví módní velikáni jako duo Dolce&Gabbana nebo značky Mulberry a Moschino.Guess s nimi samozřejmě drží krok a tento horký trend nechybí ani v jejich kolekci kabelek. Leopardí vzor působí velmi stylově a sexy a stane se vůdčím prvkem celého outfitu. Proto by se kabelka s tímto potiskem měla kombinovat především s jednoduchým a jednobarevným oblečením.

Vsaďte na klasiku

Elegantní a klasická kabelka v černé nebo jiné tmavé barvě se hodí vždy a snad ke všemu. Proto se vyplatí jednu takovou ve skříni mít a věřte, že to bude výhodná investice. I takové kabelky samozřejmě značka Guess nabízí a to v mnoha zajímavých provedeních. Skvělou volbou by například byla černá kabelka s trendy cvoky.

Barevný podzim

Přestože se většina návrhářů v podzimních* kolekcích* obrací spíše k tmavým barvám jako je šedá, černá, hnědá nebo fialová, občas se objevují i kousky veselejší. Pochmurné období můžete s Guess rozzářit třeba modrozelenou kabelkou nebo hravou kabelkou se srdíčkem. Pokud výrazné kabelky nepreferujete, dokonale postačí i červené lemovaní na černé kabelce, které dodá potřebný glanc a šik vzhled.

Nabídka značky Guess je více než obsáhlá a uspokojí i náročnější klienty. S těmito kabelkami se proměníte v elegantní dámu a na ulici budete nepřehlédnutelná. Z těchto kabelek zkrátka styl a luxus vyzařují na každém kroku.

Zdroj: www.guess.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu