Raperská rapsodie adidasu

Raperská rapsodie adidasu

11. července 2016, adidas + Kanye West

Sponzorované odkazy

Skvěle fungující a osvědčená spolupráce rappera Kanyeho Westa se světoznámou značkou adidas se prohlubuje a rozšiřuje! Světlo světa spatřila další kolekce. Ta již není laděna na street módu, ale na sporty notu.

Nová kolekce přinese obuv, oblečení i doplňky a to jak pro ženy, tak pro muže. Celá tato plejáda sporty kousků ponese logo adidas a YEEZY.

Uplynulé dva roky spolupráce pro adidas Originals prokázaly neobyčejný úspěch a značný ohlas spojení, jež bylo krásným základem nově vznikající spolupráce. Ta je spojením sportovní značky a osobnosti mimo sporty sféru. A tak nyní s pokrokovými inovacemi Kanyeho Westa a technologickými schopnostmi adidasu přichází nová svěží budoucnost.

V následujících týdnech bude okolo Kanyeho Westa vytvořen tým, který bude spolu s ním globálně vyvíjet nové YEEZY produkty. Mimo to adidas + Kanye West rozšiřuje pole působnosti a své inovace přinese jak do streetového, tak sportovního oblečení a obuvi.

„Za poslední dva roky nahlédli adidas a YEEZY do budoucnosti. A tato nová spolupráce dokazuje, že kdokoliv, kdo má sen, ho může snít, aniž by byl jakkoliv limitován,“ říká Kanye West.

„Kanye je opravdový tvůrce. Má výjimečný dar toho, že vidí věci, kteří jiní ne. Jsme proto opravdu nadšeni, že dál posilujeme naše partnerství, a nemůžeme se dočkat, až společně změníme budoucnost,“ říká Eric Liedtke, člen představenstva adidasu. „Pouštíme se teď do nových teritorií, protože Kanyeho kreativitě dáváme prostor i ve sportovním odvětví. A to je přesně to, co adidas symbolizuje – dává tvůrcům možnost vytvořit přelomové a nové věci.“

Nejde o první spolupráci mezi značkou se třemi pruhy a rapperem. S celosvětovým úspěchem se během posledních dvou let setkaly již legendární streetové boty YEEZY BOOST 750 a YEEZY BOOST 350, které využívají výjimečnou adidas technologii odpružení BOOST™ a specifický oceňovaný design obuvi.

Pro více informací navštivte Adidas-group.com

Zdroj foto: Adidas

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, ostatní, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu