Kosmetika Bronnley a pěstování kytek?

Kosmetika Bronnley a pěstování kytek?

21. srpna 2016, kosmetická společnost, Bronnley, kosmetická řada Gardeners, výživný krém na ruce a nehty, výživné mléko na ruce, tekuté mýdlo, hydratační mýdlo, relaxační koupel, bambucké máslo, mandlový olej, vůně inspirované přírodou, citrusy, bergamot, vzácné dřeviny

Sponzorované odkazy

Letos v létě představuje britská kosmetická značka Bronnley speciální řadu, která je inspirovaná přírodou a nese název Gardeners. Nadchne vás ihned na první pohled a to zejména díky nápaditému designu, za jehož návrhem stojí výtvarnice Lilian Snelling, která své zkušenosti získala díky práci v královské botanické zahradě v Edinburghu, kde malovala portréty květin v letech 1916–1921 a to pro Sira Isaaca Bayleye Balfoura, jež byl strážcem botanické zahrady a profesor botaniky na Univerzitě v Edinburghu. V letech 1921 odešla pracovat jako hlavní výtvarník a litograf do Curtisś Botanical Magazine, který posléze koupila Královská zahradnická společnost. Vytvořila více než 830 obrazů a grafik.

Nejnovější řada kosmetické společnosti Bronnley nabízí všem stávajícím i novým zákazníkům celkem pět ojedinělých produktů. Vybírat můžete z výživného krému a mléka na ruce a nehty, tekutého a hydratačního mýdla a v poslední řadě je zde taktéž esence pro relaxační koupel.

Kosmetická řada Gardeners

Výživný krém na ruce a nehty oceníte i v případě, že třeba nejste pěstitelka či milovnice květin. Obsahuje bambucké máslo a keratin, které zanechají vaše ruce krásné a chráněné. Na stejné bázi je vyrobené i výživné mléko na ruce, které se stará o jejich hydrataci a vůni.

Exfoliační tekuté mýdlo je obohacené o jemně rozdrcené skořápky vlašských ořechů, díky kterým jemně čistí vaši pokožku. Kytky ucítíte také v luxusním třikrát mletém krémovém mýdlu rovněž s obsahem bambuckého másla.

Pokud si potřebujete po náročném dni odpočinout, můžete si dopřát krásnou relaxační koupel se speciální esencí z řady Gardeners. Obsahuje mandlový olej, který hydratuje a zároveň vyživuje vaši pokožku, zatímco vy v klidu odpočíváte a užíváte si omamnou vůni květin. Všechny vůně z řady Gardeners jsou inspirované přírodou, citrusy, bergamotem a vzácnými dřevinami.

Zdroje: Bronnley, Demdaco

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu