Léto plné vůní a barev? S Dermacolem je to možné!

Léto plné vůní a barev? S Dermacolem je to možné!

7. srpna 2016, Dermacol, balzámy na rty, neonové barvy, léto plné barev, vůně, barevné řasenky, neonové laky na nehty, barevné pudry na vlasy, Dermacol Colour Mascara, NEON HAIR POWDER

Sponzorované odkazy

Každoročně je letní sezóna plná barev a to hlavně těch pestrých! Letos tomu nebude jinak a léto nebude jen plné barev, ale také nejrůznějších vůní. Probarvěte svůj šatník, ale i líčení! A to můžete klidně ihned spolu se značkou Dermacol, která si pro všechny ženy, jež se chtějí líbit, připravila řadu produktů, které jim dopomohou k zářivému a hlavně celistvému letnímu looku.

Barevné řasenky

barvy nebude nouze ani u řasenek. Nemusíte zůstávat stále jen u nudné černé. Vyzkoušet můžete barevné řasenky pro super objem a prodloužení Dermacol Colour Mascara. Řasenky jsou k dostání ve 4 stylových odstínech – fialová, světle modrá, zelená a tmavě modrá. Díky speciálně vyvinutému kartáčku hmota řasy dokonale obalí, uhladí a vytvoří tak hladký povrch bez hrudek.

Zvláčňující balzámy na rty

Oblíbené balzámy na rty od Dermacolu se také nabízejí v několika barevných provedeních, ale hlavní jsou zejména jejich vůně. Nyní jsou k dostání s novými vůněmi vanilky, bonbonků a kiwi/hroznů. Tyto balzámy dokonale pečují o rty, dodávají jim svěžest a hedvábnou jemnost. Hlavním důvodem je hlavně vyživující textura s přírodními oleji, ale také včelí vosk a vitamín E, který rty regeneruje a zabraňuje jejich vysušování. Rovněž jsou vylepšeny o SPF 15, které chrání rty před slunečním zářením.

Barevné pudry na vlasy

Pro všechny, které se nebojí odvázat, jsou tu barevné pudry na vlasy. Dermacol nabízí tři nové odstíny NEON HAIR POWDER. Obsahují totiž navíc i třpytivé částečky, které zajistí ještě zajímavější barevný efekt. Ale nebojte se toho, že byste se žlutými vlasy vydrželi až do prosince. Všechny pudry na vlasy jsou snadno smývatelné.

Neonové laky

Dalšími produkty vhodné k letním radovánkám jsou neonové laky. Dermacol dává možnost vybrat si z jedenácti sladkých barviček, které se budou perfektně vyjímat na vašich opálených rukou. Lehce a rovnoměrně se nanášejí. Perfektně k nehtům přilnou a snadno zasychají, jsou rovněž velmi odolné proti oděru.

Zdroj: Dermacol

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu