Letní kolekce Love Your Summer od Lindexu

Letní kolekce Love Your Summer od Lindexu

1. srpna 2016, Lindex, Love Your Summer, kolekce, dámská kolekce, letní oblečení, šaty, džínovina, lněné šorky, kalhoty, halenky

Sponzorované odkazy

Značka Lindex miluje léto stejně jako my a abychom si ho užili ještě více, přináší nám kolekci Love Your Summer, v níž nechybí ty nejzákladnější letní kousky, ve kterých se budete cítit příjemně a pohodlně i v tom nejparnějším červencovém dni ať už ho strávíte ve městě či se necháte ovívat příjemným mořským vánkem.

Stylové a pohodlné léto s Lindex

Letní kolekce Lindex nabízí kousky, které vynikají nejen zábavným letním stylem, ale také pohodlím, jež v parném létě oceníme především. Těšit se můžete například na plážové kaftany, které najdou využití nejen jako „přehoz“ přes plavky cestou na pláž, ale také při příjemných letních večerech. Ležérnost a komfort číší i z letních kalhot značky Lindex. Jsou volné, vzdušné a jednoduché a nosit je můžete celou sezónu. Lindex je pro letošní sezónu zahalil do orientálních či květinových potisků, proužků i mnoha dalších potisků, k dokonalému looku vám tak bude stačit jednoduchý top a zajímavý šperk!

Osvojte si trend odhalených ramen!

Letošní trendy velí ukázat sluncem políbená ramena světu a uzpůsobeny tomu jsou i halenky Lindex, které nechávají právě tuto oblast dokonale vyniknout. Sáhnout můžete po halenkách v jemných barvách jako světle modrá či bílá, nebo zvolit top s různorodými potisky. K těmto topům pak můžete obléknout některou z maxi sukní nebo volné kalhoty a doladit tak boho chic look.

Must-have léta: šaty a džínovina

Kolekce ale nabízí i další letní kousky. Mezi nimi nechybí šaty, maxi sukně, lněné šortky, ale také džínovina, která patří k top trendům současné sezóny. Šatům Lindex v kolekci Love Your Summer vévodí proužky v mnoha podobách. Rozhodovat se můžete mezi horizontálními, vertikálními, klasickými černobílými ale i barevnými. Všechny šaty jsou pak opět laděny do pohodového stylu tak, aby vám byly skvělým společníkem pro každý všední den. Kousky z kolekce Love Your Summer od Lindexu můžete zakoupit přímo na prodejnách, ale také na www.lindex.com/cz.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu