Rihanna a Puma pro léto 2016!

Rihanna a Puma pro léto 2016!

3. srpna 2016, letní kolekce Puma, Rihanna Creeper, ambasadorka Rihanna, kreativní ředitelka Rihanna, tenisky, nové odstíny, semiš, Fenty Puma, dámská obuv, pánská obuv, boty

Sponzorované odkazy

Legendární sportovní značka Puma společně se světoznámou zpěvačkou Rihannou, která je rovněž kreativní ředitelkou a ambasadorkou značky, představují pro léto 2016 tři zbrusu nové styly Rihanna Creeper v kolekci Fenty Puma.

Fenty Puma by Rihanna

Barbadoská zpěvačka Rihanna se stala kreativní ředitelkou nové dámské kolekce značky Puma roku 2014. Značku zaujal hlavně zpěvaččin nebojácný a viziónářský styl. Rok poté již Rihanna zahájila kampaň Creeper – klasická a přesto osobitá obuv. V letošním roce pak ambasadorka představila kompletní kolekci Fenty na unikátní akci Fashion Week 2016. Rihanna, která jinak sportovní značce dodává svůj jedinečný přístup, přislíbila vzájemnou spolupráci i v dalším roce, tudíž se již teď můžeme těšit na další úchvatné kolekce v jejím podání.

Tenisky Creeper

První designové produkty z kolekce Creeper byly tak populární, že se ihned rozprodaly a získaly si tak pozornost mnoha stálých i budoucích zákazníků značky Puma. Zaujaly zejména svým vzpurným stylem, na kterém se podílela hlavně exotická zpěvačka Rihanna.

Zbrusu nová letní kolekce nabízí taktéž zbrusu nové odstíny tenisek Creeper. Letos v létě si budete moci dopřát dvě prémiové semišové verze oblíbených bot: luxusní kombinace zelené a bordó a úchvatná černá saténová s černým semišem. Novinkou je třetí vzhled, a to bílá obuv z lakované kůže. V nabídce jsou stále i starší modely bot Creeper v odlišném barevném provedení, které je taktéž velmi líbivé. Příkladem mohou být celo-béžové či starorůžové tenisky s černým pruhem.

Všechny Creeper jsou vyrobeny v Evropě. Každý pár je vybaven dvěma sadami tkaniček a jsou baleny v originálním sametovém sáčku Fenty Puma by Rihanna. V dámském i pánském provedení je kolekce k dostání v kamenných prodejnách Footshop, Queens, Freshlabels Store a Puma Concept Store nacházejícím se v obchodním centru Palladium v Praze. Dále také na internetových e-shopech: www.footshop.cz, www.queens.cz, www.freshlabels.cz, www.superkecky.cz, www.brands24.cz a na www.puma.com.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu