Proč by ne?! / Zimní šortky 2011

Proč by ne?! / Zimní šortky 2011

9. ledna 2011, podzim/zima 2010, podzimní šortky, zimní šortky, kraťasy, balonové šortky, džínové šortky, kostkované šortky, podzimní/zimní trendy

Sponzorované odkazy

Užívejte si jarních a letních trendů také v mrazivém počasí letošní zimy! Jedním takovým extra trendem jsou zimní šortky. Vím, že to zní poněkud děsivě, ovšem není tomu tak a věřte, že si budete moci svých oblíbených kraťásků užívat i teď. Příchod chladného počasí přece neznamená zahalit své krásné ženské tělo. I v zimě smíte ukázat své štíhlé nohy a cítit se tak sexy. Nezapomínejte ale na to, že pro krásu se musí trpět a u zimních šortek to platí dvojnásobně.

S modelem, jakým jsou například zimní šortky, můžete kombinovat širokou škálu doplňků a oblečení. Svrchní část těla zahalte do krátkých bundiček, vest nebo trendy maxi svetrů. Na nohy natáhněte buďto legíny nebo pestrobarevné či retro punčocháče a pak už si stačí vybrat jen správnou obuv. K zimním šortkám se vám budou hodit vysoké kozačky, kotníkové boty, polobotky, lodičky ale i tenisky. Kombinujte a užívejte si krásné bílé zimy!

Džínové zimní šortky

Kraťásky z džínového materiálu zná určitě každý a všichni je také rozhodně máte ve svém šatníku. Vyndejte je a dělejte s nimi parádu i teď. U džínových šortek se meze nekladou a ať vypadají jakkoli, pokaždé budou in. Seprané, rozervané, děravé, se záplatami či cvočky – všechny se nosí! Vyrobit si je můžete i sami doma, třeba ze starých džínů. Máte možnost si vyrazit i na nákupy a v zimě vyjít do ulic s kraťásky, které budou mít přes celé hýždě nápis Replay.

Balonové zimní šortky

Dříve byly v módě balonové sukně, letos i balonové kalhoty a pro tuto zimu tu máme balonové šortky. Jestliže lpíte na nejnovějších módních hitech, pořiďte si je. Zimní kolekce světových značek pro vás mají připravené balonové zimní šortky, ve kterých vám zaručeně zima nebude. Pochopitelně dbejte na to, že balonový střih nesluší jen tak každému. Nechte si poradit, protože s balonovými šortky je trochu kříž.

Kostkované zimní šortky

Proč nespojit dva módní trendy v jeden, když kostky i šortky jsou letos stále v kurzu? Dopřejte si top módního žebříčku a kupte si kostkované zimní šortky. Působí velice elegantně a též sexy. V červených ,,kostkáčích“, jako rozverná školačka, zaujmete určitě každého. Nebojte se ale, že byste mohla vypadat lacině! Letos modely à la školní uniforma velice frčí.

Zdroje: www.polyvore.com, iStockPhotos/Thin­kstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu